CREDINŢA VINDECĂ! Papa Francisc a sărutat un copil cu tumoare pe creier şi l-a VINDECAT.

În luna septembrie 2015, papa Francisc a făcut o vizită în America, ocazie cu care, acesta a vorbit cu mai mulţi oamenii veniţi să-l vadă. Aflat în statul Philadelphia la o paradă organizată în cinstea vizitei sale, acesta a observat o fetiţă în braţele părinţilor, s-a îndreptat spre ea şi a sărutat-o pe creştetul capului. Povestea fetiţei este una incredibilă, se numeşte Gianna şi în urmă cu doar câteva zile i se depistase o tumoare cerebrală, inoperabilă, în urma unor analize realizate într-un centru spitalicesc din Philadelphia.

După sărutul Papei pe creştetul fiicei lor, părinţii Joey şi Kristen Masciantonio au observat o ameliorare a bolii Giannei, iar după doar câteva zile au realizat o ecografie folosindu-se de scanarea cerebrală şi au observat că tumoarea dispăruse aproape în totalitate.

„Cred că totul vine de la Dumnezeu. Cred că papa este un mesager al Domnului”, a declarat Joey Masciantonio la CBS Philadelphia. „Se simte mai bine şi este tot mai puternică. Trimite sărutări. Începe să arate lucrurile cu degetul”, a spus Kristen, mama fetiţei.

Cei doi părinţi sunt foarte fericiţi pentru că sunt părtasii unei minuni şi sunt siguri că viitorul copilului lor este promiţător. Acum aşteaptă ca fetiţa să crească mai mare pentru a-i putea povesti cum s-a însănătoşit şi ce putere enormă a avut un siplu sărut, care de fapt a fost “o minune”.

„Anul trecut ne gândeam să trăim cu amintirea ei. Acum vom putea trăi cu ea”, a mai declarat cu lacrimi de bucurie în ochi, Joey, tatăl fetiţei.

Minunea este şi aici învăluită în mister, deoarece bărbatul care l-a condus pe papa Francisc în preajma familiei Masciantonio făcea parte din garda de corp şi se numeşte Domenico Giani, acesta având un nume asemănător cu al fratelui mai mare al Giannei, pe care-l cheamă Dominic. Părinţii Giannei sunt doi oameni foarte credincioşi, iar întâmplarea pe care au trăit-o, o văd ca pe un semn al intervenţiei divine. Sursă articol.

loading...