Viața după COLECTIV a doi tineri cu Visuri mari. O poveste incredibilă!!

Pentru Alex şi Andrei un lucru este clar. Urmele şi sechelele tragediei de la Clubul Colectiv nu se vor şterge prea repede de pe trupurile lor şi niciodată din sufletAceştia şi-au găsit totuşi puterea îşi facă planuri de viitor. Visează numai la ziua când vor scăpa de bandaje şi de spital.

Alex are 26 de ani şi încă este student la o facultate de Arhitectură. De trei săptămâni a văzut numai camere de spital şi oameni bolnavi. Acesta a fost supus mai multor operaţi de chirurgie plastică, şi psihic este în curs de vindecare. Săptămâna viitoare este posibil ajungă acasă. Alex s-a hotărât se implice mai mult şi ajute oameni din spaţiul public.
Văd altfel viaţa. Nu mai enervez pentru lucruri mărunte şi apreciez lucrurile simple, lucrurile frumoase pe care nu le conştientizam înainte… acum gândesc numai la cum era când nu durea tot corpul absolut deloc”, povesteşte Alex.

Andrei, colegul său de suferinţă trecut şi el prin chinul de la Colectiv, visează se întoarcă la ceea ce îi place cel mai mult, matematica. Are 20 de ani şi este premiant și medaliat cu aur la olimpiadele internaţionale. Îşi doreşte se vindece cât mai repede, anul viitor echipa României are concurs în Cipru şi vrea fie prezent.

„Nu-mi place citesc matematica, îmi place fac matematică. Şi având mâna încă destul de slabă, eu nu sunt capabil ţin un pix, mi pot transpune gândurile. Cred că asta e singurul minus”, spune Andrei Bud.
Mama lui Andrei venită tocmai din Maramureş când s-a întâmplat incidentul, nu s-a mai dezlipit pe patul acestuia din spital. Cu timpul lacrimele acesteia de disperare au început încetul cu încetul se transforme în lacrimi de bucurie.
loading...