POŞETA PAZNIC pentru FEMEI! BĂRBAŢII vor avea MAI MULŢI BANI în portofele! Iată şi de ce…

Nevoia femeilor de a cheltui bani pe tot felul de lucruri, care le sunt de trebuinţa sau nu, va fi riguros analizată şi păzită, de cea mai bună prietenă a lor şi anume POŞETA! Cum se poate acest lucru? – e foarte simplu: o studentă din Marea Britanie a avut o idee perfectă şi GENIALĂ. A inventat POŞETA VORBITOARE, care te întreabă pe ce cheltuieşti banii şi dacă îţi trebuie lucrul cumpărat. Atunci când o femeie intră într-un magazin, va pune ochii pe un produs, apoi din instinct va băga mâna în poşetă pentru a scoate portofelul sau cardul.

geanta foto

În acel moment, poşeta va pune întrebarea? – “Chiar ai nevoie de asta?” Inevitabil, cea care aude întrebarea va avea un moment de “luciditate accentuată” şi va analiza situaţia. Geanta vorbeşte pentru că are încorporat un sistem hi-tech audio care este cusut în căptuşeala. Toate mesajele de avertizare se transmit dintr-un difuzor şi devin din ce în ce mai gălăgioase şi tracasante, până când cardul se întoarce în geantă.

Vocea acestei poşete aparţine unui profesor de politica designului din Anglia, Mike Press şi este cât se poate de sfătuitoare, de ce nu, impune chiar respect. Prin invenţia acestei poşete, se doreşte ca fiecare utilizatoare să îşi drămuiască banii în aşa fel încât, să cheltuie bani numai pe lucrurile cu adevărat necesare. Sursă foto.  Sursă articol.

loading...