COŞMAR pentru REFUGIAŢI – Olandezii îi primesc cu CAPETE de PORCI …

Refugiaţii de origine musulmană, consideră carnea de porc ca fiind improprie consumului uman. Ştiind acest lucru, persoane neidentificate din Olanda, au agăţat capete de porci la intrarea într-un viitor centru de refugiaţi din localitatea Eschmarkerveld. Acţiunea acestora a fost pregătită în aşa fel încât să îi sperie pe imigranţii musulmani care ajung în această ţară.

porci poza
Imaginile erau de coşmar din cauza faptului că, nouă capete erau atârnate de gardul, de sârmă ghimpată, în timp ce alte trei erau aruncate pe jos. Conform poliţiei locale citate de ziarul NL Times, nimeni nu şi-a asumat responsabilitatea acestei acţiuni.

În acelaşi timp, pe reţeaua de socializare Twitter, a apărut o imagine cu aceasta scena, însoţită de comentariul:

„Dacă democraţia eşuează, oamenii devin furioşi şi disperaţi. Bine aţi venit în iadul de la Eschmarkerveld.”

Primele pagini ale ziarelor locale, au publicat explicaţii cu privire la această acţiune deosebit de inedită, unde se relatează că mesajele nu au fost destinate numai refugiaţilor, ci şi autorităţilor statului, care au decis să construiască în septembrie 2015, un centru pentru imigranţi în aceasta zonă. Majoritatea cetăţenilor s-au opus cu vehemenţă atunci, susţinând că nu se vor mai simţi în „siguranţă”.

Cu toate că populaţia localităţii nu a fost de acord cu înfiinţarea centrului de primire al refugiaţilor, municipalitatea a continuat să construiască centrul. În conformitate cu decizia Comisiei Europene, în luna septembrie, s-a stabilit că Olanda trebuie să primească 7000 de refugiaţi de care să aibă grijă. Sursă articol. Sursă foto.