Am AFLAT SECRETUL DEMISIEI lui VICTOR PONTA, NU o să CREZI!

Victor Ponta a trăit în ziua de 3 noiembrie, o dramă extrem de mare. Aceasta a fost ziua când a deminsionat după prima seară de proteste ce au urmat incendiului din Colectiv. Demisia nu a fost necazul cel mai mare în ziua aceea, deoarece acesta avea “un necaz în familie” şi anume, a participat la înmormântarea bunicii din partea mamei, care s-a stins din viaţă la 93 de ani, informează cei de la România TV. În acele momente tulburi, Liviu Dragnea a dezvăluit că fostul prim-ministru, i-a transmis atunci că este gata să demisioneze şi că o va face până în prânz, deoarece avea “un necaz în familie”.

liviu

“Victor Ponta m-a sunat în acea dimineaţă şi mi-a cerut să ne vedem. Ne-am văzut la mine acasă, mi-a spus că a avut o discuţie cu o seară înainte cu Gabriel Oprea şi că este decis să predea mandatul, ţinând cont de situaţia tensionată. Mi-a părut rău, i-am zis că ar fi bine să ne întâlnim în partid, dar avea şi un necaz în familie atunci şi a spus că ar vrea să facă anunţul până în prânz”, a declarat Liviu Dragnea, preşedintele PSD, în emisiunea “După 20 de ani”, de la Pro TV.

“Tanti Lenuţa”, aşa cum îi spuneau toţi, era bolnavă de ceva timp, dar Victor Ponta o iubea foarte mult. Trecerea sa în nefiinţă, la vârsta de 93 de ani, a dus inevitabil la o barieră psihologică greu de trecut pentru Victor Ponta, dacă cumulăm aceasta cu “strigătele” protestatarilor din stradă. Bătrâna locuia şi trăia de câţiva ani la Bucureşti, împreună cu sora fostului premier al României. Sursă articol.

loading...