Profeţiile ANULUI 2016 sunt TERIFIANTE. Miliarde de oameni vor MURI!

Nimeni nu doreşte să bage spaimă în omenire, doar că Pastorul Ricardo Salazar, considerat a fi noul Nostradamus al lumii moderne face dezvăluiri INCREDIBILE despre ce va urma în anul 2016 şi nu numai. Ricardo Salazar s-a făcut cunoscut în toată lumea după ce a prezis o serie de evenimente ce ar urma să se întâmple. Conform prezicerilor lui, anul 2016 va fi un an al dezastrelor naturale apocaliptice şi peste un miliard de oameni îşi vor pierde vieţile.

1

Nu este exclus ca anul 2016 să fie anul în care să se declanşeze cel de-al Treilea Război Mondial. Dacă teoria pastorului este reală, un asteroid imens va lovi planeta Terra, iar din cauza impactului cu Pământul, se vor provoca seisme puternice pe tot globul şi peste 1,2 miliarde de oameni vor muri. În acelaşi timp, se vor produce erupţii vulcanice extrem de puternice, urmate de foamete, conflicte armate şi chiar un nou război la scară mondială. Profeţiile Noului Nostradamus vin prin intermediul “viselor, viziunilor şi a unor voci” pe care el este în stare să le audă, ne relatează ediţia online express.co.uk.

2

Salazar este de origine peruană, trăieşte în Japonia şi este de profesioe avocat. El a realizat un rezumat unde ne arată ce ne va aştepta în anul 2016:

loading...

– Spre sfârşitul acestui an sau la începutul lui 2016, Europa îşi va închide graniţele pentru refugiaţi şi la fel vor face şi alte ţări de pe alte continente, inclusiv Statele Unite ale Americii, acestea aplicând chiar legea marţială.
– În februarie 2016, China va ataca Japonia.
– În aprilie 2016, o stea va deveni vizibilă şi va devni tot mai mare de-a lungul nopţilor. Rusia va confirma că este vorba despre un asteroid care se va îndrepta către Pământ.
– Între 15 şi 17 mai 2016, la ora locală 02:20, în Puerto Rico, un asteroid gigantic va lovi Pământul. Impactul va fi atât de puternic, încât va provoca cutremure în toată lumea şi tsunami cum n-au mai fost. Peste 1,2 miliarde de oameni vor muri în aceste catastrofe.
– Imediat după aceste evenimente, se vor produce erupţii vulcanice pe tot globul, erupţii care vor degaja cantităţi enorme de cenuşă vulcanică ce se va ridica în atmosferă şi va bloca razele solare să ajungă pe Terra, provocând un fel de “epocă de gheaţă” timp de un an şi dispariţia unor teritorii mari din California.
– În 16 iunie 2016 va izbucni Al Treilea Război Mondial, când Rusia şi China vor ataca SUA
– În 25 octombrie 2016, alianţa Rusia-China va câştiga cel de-al Treilea Război Mondial.
– În martie 2017, yenul chinez va deveni moneda globală.
– La sfârşitul anului 2018 şi începutul anului 2019, Rusia va ataca Israelul
– În 2020, Anticristul va veni pe Pământ şi va subjuga toată omenirea
– În 2023 se va produce a doua venire a lui Hristos pe Pământ şi omenirea va fi salvată.

Este foarte important de reţinut că, toate previziunile Noului Nostradamus se regăsesc în ceea ce omenirea trăieşte în acest moment, dar multe voci spun că, toate aceste previziuni sunt doar închipuiri ale acestuia, neavând la baza decât teorii şi analize ale unei lumi “tulburate” de evenimentele internaţionale, care se întâmplă de zeci de ani de zile. O teorie interesantă este cea a lui Nostradamus, unde într-un catren celebru, acesta vorbeşte despre: “În 2016 conflictele armate nu mai pot fi controlate”, Va fi sau nu va fi?, aceasta-i întrebarea. Vom trăi şi vom vedea! Sursă articol.