Vezi FETIŢA care A MURIT acum 90 de ani! ARATĂ de parcă e VIE. Ochii ei au un MISTER, care e acesta?

Multă lume o vizitează în fiecare an şi crede că este o minune. Este vorba despre povestea unei fetiţe care încă naşte controverse de zeci de ani de zile, iar cei care au văzut-o s-au declarat impresionaţi despre cum arată. Fetiţa din imaginea articolului se numeşte Rosalia Lombardo şi este născută în Italia, la Palermo, în anul 1918. În anul 1920, aceasta s-a stins din viaţă la vârsta de numai 2 ani, bolnavă fiind de pneumonie, conform site-ului kanald.ro

Din cauza faptului că era foarte iubită de tatăl ei, şi cu gândul că nu o va mai putea vedea niciodată, acesta a hotărât să o îmbălsămeze iar trupul să îl pună într-un sicriu de sticlă, ce ulterior a fost dus la o mănăstire. Din cauza faptului că, tehnica de îmălsămare a fost una inedită şi “secretă”, trupul acesteia nu s-a degradat deloc şi în ziua de astăzi este în perfectă stare.

Cei care l-au privit, au declarat că Rosalia zici că doarme, şi nu este moartă de atâţia ani. Misterul care şochează şi astăzi, a fost surprins în fotografii şi filmări, şi constă în faptul că fetiţa îşi deschide ochii în fiecare zi. Chemaţi la faţa locului, mai mulţi cercetători au ajuns la concluzia că este vorba despre o iluzie optică provocată de lumină. În ultimii ani, tot mai mulţi turişti merg să vadă minunea fetiţei, peste care ampreta timpului nu s-a aşternut. Sursă articol.

loading...