Este ADEVĂRAT! Un SFÂNT PĂRINTE l-a VĂZUT PE IISUS HRISTOS. Cataclismul începe iarna…

Există în lume un părinte sfânt care s-a remarcat mai ales prin numeroasele profeţii pe care le-a facut de-a lungul vieţii. Cei care l-au văzut spun că acesta putea să leviteze şi purta pe corp purta stigmate, ca un semn ales de Divinitate. Despre sfântul preot se poate spune că a fost declarat sfânt de Biserica Catolică şi a lăsat în urmă sa o mulţime de învăţături, dar şi profeţii cutremurătoare, conform celor scrise de ediţia online a1.ro Cel mai important mesaj lăsat posterităţii este acela că Iisus Hristos i s-a arătat, lăsându-I un mesaj pentru omenire:

apocalipsa_medievala

“La aceasta venire a mea, în timpul pedepselor îngrozitoare, voi fi totuşi îndurător cu toţi cei care îşi pun speranţa în mine şi au încredere în cuvintele mele. De asemenea, cei aleşi nu au de ce să se teamă căci, aşa cum le-am promis, vor fi salvaţi la timp: eu, când mă voi înălţa de pe Pământ, îi voi ridica pe toţi cei mântuiţi la mine. Cei aleşi sunt toţi pământenii care în vieţile anterioare au ales să lupte până la moarte pentru adevăr.

Prin jertfa lor (moartea de martir) ei şi-au demonstrat devoţiunea supremă faţă de creator şi au primit drept răsplată mântuirea, graţia
divină. Ca şi mine, aceşti apostoli şi ucenici sunt reveniţi din lumile divine în trup pe Terra. Ei vor fi răsplătiţi în văzduh imediat după ce mă voi înălţa din nou la cer, în noul Ierusalim ceresc.

Cataclismul va începe iarna, într-o noapte friguroasă. Vântul va vui tare; după un timp, se vor auzi tunete puternice. Atunci să închideţi uşile şi ferestrele pe cât posibil să nu intre deloc aer din exterior, căci vântul va aduce gaze otrăvitoare, ce se vor împraştia pe toată suprafaţa planetei. Începeţi de pe acum pregătirile, căci încăperea în care veţi locui trebuie bine izolată! Geamurile vor fi astupate cu pături, spre a nu lăsa loc luminii (radiaţiilor) din exterior să pătrundă. Veţi întrerupe curentul, veţi închide apa şi gazele.

Din cer vor porni uragane de foc spre Pământ şi se vor extinde. Furtuna, ploaia, tunetele, fulgerele se vor intercala succesiv. Ploaia de foc va fi permanentă.

Cei care şi-au bătut joc de Mine şi nu au crezut în mesajele transmise prin cei aleşi de Mine ca apostoli şi ucenici, vor fi executaţi de Îngerii Mei, care deja au primit această sarcină şi sunt pregătiţi să acţioneze. Apoi, mulţi îngeri vor coborî spre a aduce Spiritul Păcii pe Pământ. Din sufletele celor rămaşi în viţă se va îndrepta spre cer o deosebită recunostinţă. Munţi de ceaţă vor veni în timpul nopţii. Va fi război, fără să-l fi declarat cineva.

Vor fi inundaţii uriaşe şi distrugeri incalculabil de mari, drept răsplată a tuturor păcatelor voastre, conform legii cauză-efect. Vor ieşi viermi din pământ, iar cerul se va întuneca datorită păsărilor negre ce vor veni dinspre sud. Tancuri vor trece peste case şi bordeie. Oamenii de pe străzi vor sta cu muşchii atârnaţi bucăţi, sau vor fi întinsi pe jos, arşi, înnegrţi. Surprinzător vor disparea de pe faţa pământului oraşe şi sate. Vor dispărea multe ţări din vest, şi se vor forma altele. Anglia va fi nimicită, doar Scoţia va rămâne. Marseille se va distruge prin foc, la fel 2/3 din Paris, doar turnul Eifel va rămâne în picioare. În America va fi un război distrugător. În timpul acestor 3 zile Soarele nu va mai lumina, iar curentul electric va fi oprit. După aceste trei zile de necaz va apărea pe cer Crucea luminoasă. Folosiţi bine puţinul timp rămas, cu evlavie, în credinţa sinceră şi cu practicarea iubirii de Dumnezeu şi de aproapele vostru. Multiplicaţi acest mesaj şi dăruiţi-l tuturor credincioşilor pe care îi cunoaşteţi! De multe ori v-a atenţionat cerul, totuşi foarte puţini aţi luat în seamă.”

Nu este o glumă, iar această pedeapsă incredibil de terifiantă nu se poate compara cu nici una din cele trimise de Dumnezeu de la facerea lumii. Totul va dura maxim 72 de ore, cum am spune noi pământenii, cam 3 zile şi 3 nopti, timp în care va pieri cel puţin o treime din populaţia actuală a globului. Dacă stăm să calculăm, vor muri mult mai mulţi oameni decât au murit în cele două războaie mondiale la un loc.

În momentul declanşării APOCASLIPSEI vă rog să staţi în locuinţa proprie, şi să nu vorbiţi decât cu cei ai casei, căci demonii vor imita glasurile celor dragi, spre a vă ispiti să le deschideţi ori să iesiti afară, părăsind locuinţa. Nu va trebui să vă uitaţi deloc afară în timpul zguduirii pământului! Pe CER veţi vedea mânia lui Dumnezeu, pe care El nu doreşte s-o vedeţi, căci v-ar apuca tremuratul şi v-ar umple de groază. Toţi cei care din curiozitate se vor uita pe geam vor muri. Ce trebie să faceţi în acele momente, este să îngenunchiaţi în faţa crucifixului şi să vă regretaţi sincer păcatele! Va trebui doar SĂ VĂ RUGAŢI.

Vor fi doar 48 de ore de chin mare de tot, atunci va fi întuneric iar satana şi diavolii vor chinui amarnic pe cei care nu s-au adăpostit. Cel care suferă şi moare nevinovat, dacă nu a acceptat semnul fiarei ( DIAVOLULUI ) devine martir şi urcă în Rai, în Noul Ierusalim din Ceruri. În a treia noapte de chin, cutremurul şi focurile se vor opri treptat, iar în ziua următoare va apare şi Soarele pe CER! Sursă articol. Sursă foto.

loading...