VEZI Misterul Bebeluşului care avea “rănile” lui Iisus Hristos. Imaginile au ŞOCAT INTERNETUL.

În luna martie 2015 se năştea în Filipine bebeluşul Jejomar Castillo. A fost considerat din prima secundă a vieţii lui O MINUNE! Imaginea lui a fost postată pe Internet, iar în aceasta se vedea că pe frunte băiatul avea un semn precum coroana de spini cu care Iisus Hristos a fost crucificat, iar în palme avea, de asemenea, semne asemănătoare rănilor făcute de piroane pe mâinile Mântuitorului.

Imediat după naşterea sa, lumea a observat că avea semne de leziuni pe ambele mâini, picioare şi frunte, iar leziunile erau asemănătoare celor pe care Iisus Hristos le-a avut după crucificare. Cazul noului născut a fost discutat pretutindeni şi unii credincioşi, care credeau că bebeluşul este miraculos, s-au adunat să meargă la spital în pelerinaj. Aceştia credeau că naşterea copilului are legătură cu a doua coborâre din ceruri a Mântuitorului.

Conform celor de la spynews.ro, doctorii afirmau însă că este vorba de o boală rară denumită “Purpura”, caracterizată prin apariţia pe piele a unor pete roşii provocate de trecerea globulelor roşii în piele. Minunea a ţinut cel mult 3 zile, apoi s-a descoperit că totul a fost un trucaj făcut pe calculator şi toţi care au crezut că aveau de a face cu ceva divin au fost profund dezamăgiţi. Viaţa ne oferă lucruri vizibile şi credibile, numai că noi tiţi trebuie să cercetăm dacă ceea ce vedem este “fabricat” sau este real. Sursă articol.

loading...