BOMBA PSD-ului. Gabriela Vrânceanu Firea vrea PRIMĂRIA CAPITALEI!

Actualul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, a declarat de Ziua României, că ia în calcul o posibilă variantă de susţinere la primăria Capitalei României, a doamnei Gabriela Vrânceanu Firea. Aceasta a participat la un sondaj de opinie şi în urma finalizării numărătorii votului, a ieşit pe primul loc în intenţia de vot a cetăţenilor.

Gabriela_Vranceanu_Firea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat de 1 Decembrie, ca senatorul şi vicepreşedintele partidului Gabriela Firea poate fi „o variantă foarte bună” pentru Primaria Generală a Capitalei, însa conducerea social-democraţilor nu au luat până în acest moment, o decizie cu privire la viitoarea candidată. Preşedintele PSD este de acord că „Alegerile pentru Primăria Capitalei sunt extrem de importante. Nu mai sunt o joacă”, şi a subliniat importanţa alegerilor locale din anul electoral 2016.

Conform unor informaţii, senatorul Gabriela Vrânceanu Firea se află în acest moment în topul unui sondaj preliminar pentru Primaria Capitalei, dar acest lucru nu împinge PSD-ul să o susţină 100%, în calcul fiind mai mulţi candidaţi cu şanse „bunicele” la fotoliul Primăriei Capitalei, dar şi a celor de sector. Gabriela Vrânceanu Firea are un CV de invidiat pentru mulţi dintre cei care se opun aruncării ei în lupta pentru fotoliul de primar, aceasta având de-a lungul timpului funcţia de realizator de televiziune şi bun manager al Trustul Intact.

Liderul PSD a mai declarat că social-democraţii vor face o serie de analize, după ce se va ţine Congresul partidului, iar în urma acestuia se vor afla cu certitudine care sunt cele mai bune variante pentru candidaturile la primăriile din ţară, precum şi pentru funcţiile de consilieri locali şi judeţeni. În prima luna a anului viitor, se vor face primele anunţuri cu numele celor care vor fi susţinuţi de PSD, la funcţiile de primari de pe întreg teritoriul României. Sursă articol.