O tânără din România a devenit cunoscuta în America

În urmă cu 8 ani de zile, Simona Mihiela era o bucureşteancă ca orica alta. La vârsta de 18 ani s-a hotărât să plece peste Ocean, mai bine zis, în ţara tututor visurilor, America. Odata ajunsă aici, tânăra extrem de sexy, a cunoscut celebritatea pe pielea ei. Nu a mers acolo să facă o carieră muzicală, ci i-a înnebunit pe americani cu formele ei extrem de apetisante. Imediat după ce a ajuns în America, Simona a trecut la “artileria grea” şi lipsită de inhibiţii a ajuns foarte repede să apară pe prima pagină a revistelor pentru adulţi.

Din acel moment, aceasta nu a stat pe gânduri şi a apelat la un cunoscut medic estetician, care a transformat-o într-o starletă ce avea din ce în ce mai multe contracte cu firme de prestigiu din America. Cum cluburile o solicitau din ce în ce mai mult să presteze prin dans, Simona a trecut la nivelul următor şi a început încet dar sigur să-şi acopere trupul minunat cu tatuaje.

Evoluţia ei pe piaţa americana nu s-a oprit aici, aceasta fiind solicitată să filmeze în timp ce le oferea reprezentanţilor sexului tare, show-uri de zile mari. Folosind în toate reprezentaţiile ei lenjerie extrem de sexy, acum este considerată una dintre cele mai sexy starlete iar americanii o divinizează la fiecare show pe care ea îl prezintă.

Sursă articol.

loading...