Emisiunea “Visuri la Cheie” pe punctul de a fi DENIGRATĂ de un site OBSCUR

Cazurile sociale din România sunt din ce în ce mai multe, iar majoritatea televiziunilor vin în sprijinul oamenilor săraci, prezentând în cadrul emisiunilor realizate, o parte importantă a acestora. Toate cazurile prezentate în emisiuni sunt adevărate, iar AJUTORUL primit de cei care fac obiectul emisiunilor este întotdeauna REAL!

pagina de facebook

Un real succes este emisiunea „Visuri la Cheie”, difuzată pe ProTv, prezentată de actorul şi regizorul Dragoş Bucur, considerat un înger păzitor al multora dintre cei săraci.

Ce s-a scris despre această emisiune şi ce s-a întâmplat? Citiţi o retrospectiva a articolului, deoarece pagina acestuia a “dispărut”.

În cadrul emisiunii se prezintă în principal un caz social foarte grav şi modul cum cei care realizează emisiunea în colaborare cu sponsorii, ajută la construirea şi renovarea unor case, aducându-le la un stadiu final de LUX. Cine nu şi-ar dori aşa ceva? Ediţia online a site-ului ACESTA a aflat din culisele acestei emisiuni că titul ar fi un scenariu bine pus la punct, emisiunea fiind una care nu prezintă realitatea. „Au venit, au filmat dărăpănătura în care stau. Atât. Casa aia frumoasă pe care au filmat-o după, nu a fost niciodată a mea!” Acest lucru a fost declarat de o femeie din Slobozia, care a crezut 100% că odată ajuns în faţa casei, Dragoş Bucur îi va schimba în bine viaţa avută pănă în acel moment. Povestea femeii din Slobozia era una extrem de gravă, aceasta având în grijă o fetiţă foarte grav bolnavă, lucru ce a emoţionat milioane de telespectatori ai postului de televiziune. La început credibil, visul femeii a rămas doar pe filmare. Cei care participau la emisiune, au dărâmat casa, au filmat, apoi nu au mai construit alta nouă. Conform celor relatate de ACEST site, casa ce a fost prezentata la sfârşitul emisiunii nu era de fapt casa făcută pentru femeia sărmană şi fetiţa ei, ci era o casă pe care nu a văzut-o niciodată. Crezând că va scăpa de casa în care trăia şi de sărăcie, oferindu-i de aici în colo o viaţă mai bună fetiţei ei grav bolnave, femeia a realizat că de fapt totul era doar o ficţiune. A mers la realizatorul Dragoş Bucur să-i ceară e minimă explicaţie, doar că acesta i-a oferit o sumă de bani considerabilă în schimbul păstrării tăcerii. Dezamăgită şi cu casa dârâmată, sărmana femeie a povestit totul prietenilor apropiaţi şi imediat, povestea ei a ajuns pe prima pagină a presei locale din Slobozia.

loading...

DEZMINŢIRE în legătură cu emisiunea Visuri la Cheie.

Această informaţie se “spune” că a plecat de la un articol al ziarului “Obiectiv de Slobozia”. Publicaţia specifică faptul că niciodată nu a publicat articole despre emisiunea Visuri la Cheie, totul fiind o imaginaţie a ACESTUI site.

“Precizăm că redacţia noastră nu a publicat niciodată vreun articol despre emisiunea PROTV – Visuri la Cheie.” se arată într-un comunicat relatat de obiectiv.net

Femeia care a fost subiectul principal în articolul denigrator, Liliana Ion, declară pe pagina de facebook a emisiunii, următoarele:

“Nu ştiu ce este în mintea celui care a scris articolul. Din fericire eu locuiesc la bloc – ce casă să mi se dărâme? Apartamentul meu a fost renovat şi utilat după ultima modă, ceea ce eu nu am reuşit să fac în ani! Viaţa noastră s-a schimbat în bine datorită acestei echipe minunate. Mulţumesc Visuri la Cheie şi sponsorilor DEDEMAN, Casa Rusu şi eMAG.”

În urma tuturor celor relatate, se pune întrebarea, Cine a Ordonat Discreditarea acestei emisiuni de succes? Sursă articol.