SCRISOARE către prim-ministrul ROMÂNIEI. SOMNUL TĂU este cuprins de DEMONI?

CIOLOŞ SCHIMBĂ MACAZUL, luaţi fraţi patriarhi câţi BANI VREŢI VOI!

Ieri premierul României a vut un moment de lucuditate şi prin absurd a creat INEDITUL, adica, vezi Doamne, nu va mai dau bani să vă lăfăiţi voi în lăcaşe de lux, vă reduc bugetul până o să “vă descurcaţi numai cu şpaga”. Omul, Cioloş, a mers acasă, a dormit ca pruncul neprihănit în iesle, apoi MINUNEA s-a ÎNTÂMPLAT! Lovit de fulgerul JUDECĂŢII de APOI, i-a venit MINTEA la CAP, a stat, a ANALIZAT la prima oră, iar la prima şedinţă de Guvern, a declarat INTEGRU, revin asupra Bugetului pentru BISERICI! LE DAU DOAMNE! Bani mulţi o să le dau, că TARE AM VISAT URÂT NOAPTEA TRECUTĂ! Domnule CIOLOŞ, eu va stimez, vă iubesc, vă susţin, vă …. , numai că SUNT SĂRAC, plin de NEVOI, ceea ce NU ŞTIŢI VOI!

Frate de suferinţă, Domnule CIOLOŞ, apleacă-ţi fruntea, gândul, inima, atinge-mi NEVOILE pe care le îndur şi TRIMITE-MI LUMINA BINECUVÂNTĂTOARE să mă lumineze în ÎNTUNECATA-MI VIAŢĂ! Fiind un HANDICAPAT pe VIAŢĂ, cum vă place VOUĂ să scrie pe CERTIFICAT, am avut timp BERECHET să CITESC, care sunt obligaţiile ORTODOXISMULUI pe PLANETĂ. Vai, Domniile VOASTRE, scrie undeva că biserica NOASTRĂ trebuie să aibe grijă de CEI SĂRACI, să le ofere adăpost, să le dea hrană, să aibe grijă de copii abandonaţi, să ….. SĂ NE IUBEASCĂ că suntem FII EI! Ce primim în schimb?, o ideologie PRIMITIVISTĂ, aiurea, demagogică şi bazată pe ÎNAVUŢIRE. Haide-ţi SĂ JUDECĂM STRÂMB ŞI SĂ GÂNDIM DREPT! Ce mai faci Domnule CIOLOŞ, o să DORMI BINE LA NOAPTE?

loading...

3 Comments

  1. Domnule Pirvu, biserica ortodoxa romana are grija de cei saraci, le ofera adapost, le da hrana si are grija de copiii abandonati, are grija de bolnavi, de batrani. Pacat ca n-ati apucat sa va documentati inainte de a vorbi.

  2. domnule prim ministru. fiind mai direct , ma adresez la obiect , lasand politetile la o parte. in ceea ce priveste activitatea d-voastra de tehnocrat salvator de neam si tara , constat cu necaz , ca ne conduceti tara dupa ureche , numai cu balbe si intorsaturi. deci , jalnic , inceputul acestui guvern in care multi nu isi justifica prezenta , este catastrofal. luati bani de la un buget sarac si asa , si dati popilor plini de bani sa isi faca templu , mai mult nu impozitati averile preotimii dar puneti biruri pe grumazul saracimii din aceasta tara. mai mult , decideti salarii si venituri umflate pentru parlamentari si guvernanti mariti salariile bugetarilor , dar celor ce trag la lopata , muncesc pe santiere , matura in frig strazile noaptea , sapa pamanturile sa rodeasca , pentru pietele noastre . . ale filozofilor. DOMNULE CIOLOS , SANTETI O GLUMA PROASTA A SEFULUI TARII DOMNUL JOHANNIS. Dati-va demisia de onoare sau , puneti osul la treaba. nu ne mai jefuiti , altfel , pana de paste vom iesi intreaga tara in strada , nu de bucurie imbuibatilor , DE FOAME !!!! DIN RAMNICU VALCEA , UN AMARAT

Comments are closed.