INTERVIU ŞOCANT! Un român a fost prieten cu teroristul Brahim Abdeslam, vezi ce a păţit acesta …

Noi românii suntem pretutindeni, oriunde nu-ţi imaginezi, iar faptul că un român era prieten cu teroristul Brahim Abdeslam, este cu adevărat o dovadă de curaj. Românul se numeşte Aron şi într-un interviu acordat pentru Derniere Heure şi RTL, acesta a povestit cum a primit ameninţări de la terorist, declarând că ajunsese să nu-l mai recunoască după ce şi-a schimbat brusc comportamentul, potrivit agenţiei de ştiri, Mediafax. Ameninţarea primită din partea lui Brahim Abdeslam, a fost următoarea:

”Eşti un necredincios, ţigan de rahat! Într-o zi vă voi ucide pe toţi”

De reţinut că Brahim Abdeslam a fost unul dintre teroriştii care şi-a detonat vesta cu explozibili la un restaurant de pe bulevardul Voltaire din Paris, relatează site-ul de ştiri 7sur7.be. Cei doi tineri erau foarte apropiaţi, numai că Brahim Abdeslam a dispărut din Franţa pentru două luni, “august şi septembrie”. Atunci când s-a întors, acesta nu mai era acelaşi om pe care Aron îl cunoştea, se schimbase în totalitate.

“Eşti un necredicnios, ţigan de rahat”, i-a spus Brahim Abdeslam românului când l-a întrebat despre ce a făcut în călătoria lui din Maroc. “Într-o zi vă voi ucide pe toţi şi dacă te voi ucide, îi voi duce cadavrul mamei tale în România”, a mai adăugat teroristul.

Tânărul de origine română a povestit pentru televiziunea belgiană RTL cum a decurs ultima sa întâlnire cu Brahim, cu câteva zile înaintea groaznicul atentat de la Paris.

“A venit la mine şi mi-a spus: Îmi pare rău, nu ştiu de ce ţi-am vorbit aşa”. “Brahim, ăsta nu eşti tu, nu eşti persoana pe care o cunoşteam”, i-a reproşat Aron, care afirmă că Abdeslam a recunoscut acest lucru.

Înaintea de a pleca în călătoria din Maroc, Aron a primit un cadou ciudat de la prietenul său, o simplă fiolă de parfum, căruia nu i-a recunoscut semnificaţia.

“Toată viaţa îţi va aminti de mine”, i-a spus Brahim lui Aron. Ce a urmat ştiţi şi voi!

Sursă articol.

loading...