GIGI BECALI e supărat FOC pe Guvernul CIOLOŞ!

Faptul că în proiectul de buget pe anul 2016, guvernul condus de Dacian Cioloş nu a alocat bani pentru finanţarea lăcaşelor de cult din România, l-a făcut pe Gigi Becali să aibă o reacţie dură vis’a’vis de acesta: „Prima dată îi dai lui Hristos, la biserică” Acesta a continuat cu un mesaj dur pentru premierul Dacian Cioloş: „nu va putea construi nimic în ţară dacă nu ajută biserica, afirmă revoltat Becali”. Cuvintele dure adresate lui Dacian Cioloş au fost rostite după ce latifundiarului din Pipera a aflat că, Executivul de tehnocraţi nu a alocat niciun leu în 2016 pentru biserici, ne informează România TV.

Eu le transmit aşa. Nimic nu vor face, dar dacă au făcut asta se vor osteni degeaba, pentru că omul care nu are crucea şi nu îl are pe Dumnezeu, unde nu este Dumnezeu, este bătaia lui Dumnezeu şi unde este bătaia lui Dumnezeu, nimic nu faci. Nu poţi să faci spital, nimic, nimic, prima dată îi dai lui Hristos la biserică şi apoi îţi dă Hristos să faci milioane de spitale„, a spus Gigi Becali, la România TV.

Deoarece executivul condus de Dacian Cioloş a refuzat să dea bani pentru biserici în 2016, l-a revoltat şi pe fostul ministru al Finanţelor Gheorghe Ialomiţeanu.

În Germania contribuţia la biserică se face prin oprire din salariu. Să facem cumva ca oamenii care donează la biserici, dar să fie scutiţi de impozit. Să nu cădem în greşeală susţinând că nu avem spitale sau şcoli din cauza bisericilor„, a declarat Gheorghe Ialomiţeanu.

În urma reacţiilor dure la adresa sa, premierul Dacian Cioloş a revenit asupra deciziei şi a declarat că va avea în vedere redicţionarea unor sume venite de la Uniunea Europeană, către bugetul de investiţii ale bisericilor din România.

Sursă articol.