Este ŞOCANT ce a descoperit o femeie la soţul ei, după ce l-a UCIS

Elizabeth a trăit clipe de coșmar alături de soțul ei. Sătulă de atâtea bătăi, femeia l-a ucis pe bărbat dar a rămas șocată când medicii i-au dezvăluit cel mai mare secret al partenerului de viață.

Elizabeth Rudavsky și Angelo Heddington au avut o relație de șapte luni de zile. În toată această perioadă, femeia a trăit momente de calvar lângă bărbat, relația lor fiind una plină de violență. Chiar și în ziua nunții Elizabeth a apărut cu ochiul vânăt. Cu toate acestea, femeia nu a pus capăt relației tumultoase și a îndurat agresiunile la care era supusă. Toate astea până într-o zi când în urma unei altercații, Elizabeth, aflându-se în legitimă apărare, și-a înjunghiat partenerul.

În timpul autopsiei, medicii au descoperit unul dintre cele mai bine ascunse secrete ale lui Angelo, și anume faptul că bărbatul purta un organ genital fals. Abia acum Elizabeth a înțeles de ce Angelo dorea să întrețină relații sexuale doar pe întuneric. Potrivit RomâniaTv, femeia le-a spus polițiștilor că Angelo i-a mărturisit că a fost mutilat de către fosta parteneră. Din declarațiile victimei, s-a aflat că ea nu s-a putut opune dorințelor bărbatului deoarece devenea agresiv și o amenința cu arma.

După ce i-a fost descoperită adevărata identitate, autoritățile au aflat că înainte, Angelo a avut relații la fel de violente atât cu femei dar și cu bărbați. De fapt, Angelo era o femeie care a plecat de acasă la vârsta de 14 ani și care pretindea că este băiat.

Elizabeth nu a fost condamnată pentru crimă deoarece instanța a considerat că se afla în legitimă apărare în momentul în care și-a înjunghiat partenerul.

Vestea despre adevăratul sex al partenerului a șocat-o pe Elizabeth, nu se aștepta ca soțul ei să fie, de fapt,  o femeie. Chiar dacă este mult prea târziu, victima a înțeles adevăratele motive care se aflau în așa numita “mutilare” pe care o suferise din cauza fostei partenere.

Povestea de viață a lui Elizabeth pare desprinsă dintr-un scenariu de film, din care nu și-ar fi dorit să facă parte niciodată. Articol preluat de pe BLASTINGNEWS