Fiica Andei Călugăreanu va avea iarăşi UN CRĂCIUN TRIST. “M-a aruncat ca pe un câine!”

Cunoscuta fiică a Andei Călugăreanu, Ioana Tufaru îşi aminteşte cu tristeţe că pentru ea, sărbătorile nu au fost niciodată fericite. Una din amintirile care au marcat-o pe viaţa este aceea când a fugit din căminul în care era internată, iar odată ce a ajuns acasă, tatăl ei nu a primit-o în casă, spunându-i să plece. Totul a început pentru Ioana, în urmă cu 23 de ani, ziua când mama ei s-a stins din viaţă. Pe atunci ea avea doar 15 ani, iar amintiri frumoase despre tatăl ei biologic, cunoscutul artist Dan Tufaru, nu are de povestit.

tata tufaru

“Nu stiu dacă au fost lucruri frumoase între mine şi tatăl meu, poate foarte puţine. În primul rând că m-a dus pe la cămine, m-a aruncat ca pe un câine pe la tot felul de cămine d-astea de handicapaţi. Nu cred că-mi voia binele, atâta timp cât îmi spunea că el mă duce pentru că nu poate să mă crească pe mine că el are viaţa lui. Viaţa lui însemna băutura şi femeile, probabil că îl încurcam. Şi decât să mă ţină la el, mai bine mă ducea pe la camine…“, povesteşte Ioana Tufaru.

În ziua de CRĂCIUN am fost alungată de tatăl meu de la uşă

Memoriile Ioanei Tufaru sunt vii şi astăzi, îşi aduce aminte cum la vârsta de 22 de ani, a reuşit să fugă de la căminul în care era internată crezând că va petrece Crăciunul alături de tatăl ei. Ajunsă la uşa acestuia şi-a dat seama că nu a găsit căldura de care avea nevoie, lovindu-se de un zid rece.

“La ultimul cămin la care m-a dus, undeva la Urlaţi, am sărit gardul şi am fugit chiar de sărbători. În preajma sărbătorilor, 22, 23 decembrie, i-am bătut la uşă, mi-a zis că el ce să facă, e şi el cu cineva şi nu mă poate primi, acel cineva probabil că era o femeie”, isi mai aminteşte Ioana Tufaru.

“M-a lovit de multe ori”

Scormonind printre amintirile cu tatăl ei Dan Tufaru, Ioana nu-şi aminteşte ca tatăl ei să-i fi arătat vreodată dragostea de tată.

loading...

“Au fost foarte multe, faptul că era violent, mai ales atunci când erau mai multe pahare la bord, devenea violent, devenea omul cu care nu te mai puteai înţelege. M-a lovit de mai multe ori”, a mai povestit Ioana Tufaru.

Cu toate că multă lume nu ştie, Ioana Tufaru mai are rude în viaţă, acestea fiind din partea tatălui, o mătuşă şi un verişor. Aceştia i-au transmis Ioanei că ea este singura vinovată de moartea părinţilor ei.

Nu i-au dat nici măcar colivă la înmormântare

ioana plangand

“Nici vorbă, eu una nici nu aş mai vrea să aud de ei atâta timp cât ei mă fac pe mine criminală şi spun că mi-am omorât părinţii, aşa nici ei pentru mine nu există. Păi, ea e o criminală, şi-a omorât ambii părinţi! În ciuda a tot ce mi-a făcut, eu mi-am iubit şi tatăl. Culmea, n-o să vă vină să credeţi, eu l-am iubit foarte tare. În momentul în care m-am dus la înmormântare l-am plâns ca pe nu ştiu ce… Iar la înmormântare, i-am spus verişorului meu, dă-mi şi mie puţina colivă. Şi mi-a zis să nu mănânc colivă că mă îngraş…”, mai spune Ioana cu ochii înlăcrimaţi.

Sursă articol.