GIGI BECALI face un GEST URIAŞ pentru Marian Dârţă

Toată ţara îl cunoaşte pe Gigi Becali şi mărinimia lui, în ajutorarea celor aflaţi în nevoie. Sunt de asemenea cunoscute şi faptele sale de binefacere făcute în timpul cât era la închisoare. Cazul lui Marian Dârţă este şi acesta bine cunoscut, iar lupta sa împotriva cancerului de la cap, a făcut de multe ori subiectul multor emisiuni de televiziune.

31_marian_darta

Fostul “stilist al vedetelor”, a declarat de curând că se teme că acum trăieşte ultimile lui clipe deoarece nu-şi poate permite să achiziţioneze un medicament foarte scump şi foarte rar, care îi poate stopa creşterea tumorii de la cap, de care suferă. Problema importantă este aceea că tumoarea de la cap i-a crăpat şi zilnic este nevoit să meargă la spital pentru a fi pansat şi curăţat deoarece din rană îi curge sângele şiroaie.

Doctorii ai declarat că pacientul Marian Dârţă nu mai poate fi operat pentru că există posibilitatea ca acesta să nu reziste şi să moară. Valoarea medicamentului fiind prea mare, Dârţă nu mai avea speranţă decât în Dumnezeu. Credinţa şi rugăciunile l-au ajutat pe Marian iar Gigi Becali l-a anunţat că i-a cumpărat tratamentul de care avea atâta nevoie. Medicamentul este unul foarte rar şi cu toate că a fost achitat, încă nu a ajuns în România.

“Nu mai pot fi operat, tumora a crescut foarte mult. Aştept o minune de la Dumnezeu. Aştept şi un medicament pe care l-a plătit Gigi Becali, dar care nu a ajuns nici acum în ţară. El ar înceta creşterea tumorii… creşte un milimetru pe zi. Merg zilnic la spital, pentru a fi pansat. De când a crăpat tumora, îmi curge sânge şiroaie.” a spus cu lacrimi în ochi, Marian Dârţă.

Sursă articol.

loading...