UN contact cu EXTRATEREŞTRII ar putea fi DEZASTRUOS pentru OMENIRE.

Conform teoriei cercetătorului Stephen Hawking, un eventual contact cu aceştia ar putea fi dezastruos pentru umanitate. Teoriile lui Stephen Hawking, unul dintre cei mai mari experţi în cosmologie din lume şi fost titular al catedrei de matematică-fizică de la Cambridge, vor fi prezentate într-o serie de documentare programate de postul Discovery Channel în perioada următoare.

Se spune că universul are peste 100 de miliarde de galaxii, fiecare dintre acestea având sute de milioane de stele. Teoria demonstrează că este foarte puţin probabil ca planeta noastră Terra să fie singura care să aibe viaţa pe ea. Această teorie aparţine lui Stephen Hawking, în vârstă de 68 de ani, cunoscut de întreg mapamondul ca fiind matematicianul şi fizicianul înzestrat cu un coeficient de inteligentă extraordinar, fiind celebru pentru pentru emiterea de teorii nonconformiste.

„Pentru creierul meu matematic, existenţa extratereştrilor este perfect raţională”, a spus Hawking.

Cercetătorul suferă de atrofie musculară progresivă, fiind „obligat” să traiască toată viaţa într-un scaun cu rotile şi să poată comunica cu ajutorul unui sintetizator vocal foarte performant. Acesta consideră că formele cele mai probabile de viaţă extraterestră ar putea fi microorganismele şi animalele simple; în ultimă instanţă, toate aceste forme de viaţă au trăit şi dominat Terra, vreme de milioane de ani. Cercetătorul ne avertizează:

„contactul cu extratereştrii ar putea fi devastator pentru rasa umană”.

De ce? am întreba noi, Hawking face o analiză comparând situaţia cu aceea când s-a descoperirea America în anul 1492:

„Când Columb a debarcat în America, lucrurile nu au mers prea bine pentru indigeni”. Adică, a explicat el, după ce vor fi epuizat toate resursele propriei planete, extratereştrii-nomazi ar putea pleca „la vanatoare” prin galaxii, pentru a descoperi alte planete de care să profite. „Aceste fiinţe ar putea supune şi coloniza planetele la bordul unor nave gigantice. Ajunge să ne privim pe noi înşine pentru a ne da seama cum s-ar putea transforma viaţa inteligenta în ceva ce nu am vrea să cunoaştem”.

Sursă articol. Sursă foto.

loading...