INCREDIBIL! Un BĂRBAT a fost VIOLAT de TREI FEMEI

Am fost obişnuiţi ca în cea mai mare parte a cazurilor, femeile să fie violate de bărbaţi. Acum totul a fost altfel, un bărbat din Africa de Sud, în vârsta de 33 de ani a fost ameninţat, sechestrat şi violat de trei femei. Conform site-ului Metro, citat de Click.ro, cele trei femei se aflau în trafic şi au oprit lânga barbat pentru a-i cere acestuia indicaţii referitoare la destinaţie. Bărbatul dorind sa faca o faptă bună s-a oferit să le ajute, numai că acestea l-au agresat şi sub ameninţarea unui pistol l-au urcat cu forţa în maşina lor.

3 bun

Victima s-a opus la început, dar văzând că este depăşit numeric şi speriat de arma de foc, nu a mai ripostat. Acesta a fost obligat să consume o subsanţă necunoscută, după care a fost supus violului în mai multe rânduri. Odată terminată treaba, agresoarele i-au recoltat lichid seminal, pe care l-au pus într-un recipient termoizolant, după care l-au eliberat la o distanţă de 500 de kilometri de la locul faptei Mncedi Mbombo, poliţistul care s-a ocupat de acest “ciudat” caz, a declarat că,

“Bărbatul era în totalitate conştient în timpul calvarului şi este încă traumatizat”.

Specialiştii care l-au consultat pe bărbatul violat, au spus că va trebui să treacă multă vreme până când victima se va vindeca complet. Cazul acestui bărbat este parcă desprins dintr-un scenariu de film, dar nici până acum nu s-a putut stabili motivul pentru care cele trei violatoare i-au recoltat lichid seminal bărbatului.

Agresoarele nu au fost descoperite nici în ziua de astăzi, dar poliţia promite că în momentul când vor fi prinse, acestea vor fi pedepsite pentru viol. Şi la noi în România a existat un astfel de caz, când o femeie din oraşul Tulcea, a violat un taximetrist. În urma anchetei efectuate de organele de poliţie, agresoarea a fost prinsă, dar arestarea ei a durat doar câteva zile, după care a fost eliberată. Agresoarea din Tulcea a fost condamnată la patru ani de închisoare cu suspendare pentru viol. Sursă articol.

loading...