Tu ştiai cine conduce LUMEA? PAPA îi sărută mâna când îl întâlneşte…

Există teorii care spun în mare parte adevărut. LUMEA noastra este condusă de evrei, oameni care sunt foarte inteligenţi şi care au ştiu de-a lungul timpului să impună respect celortalţi. Acest lucru se poate spune şi despre David Rockefeller. Cine este acest OM? – este un american de origine evreiască, deasemeni este unul dintre cei mai mari finanţişti de pe glob, adept al globalizării, membru al unor elite exclusiviste şi grupuri masonice, companii petroliere, bănci , instituţii financiare, trusturi media … etc.

David Rockefeller

Pe locul doi ar fi Henry Kissinger (german cu origini evreieşti), un oficial de rang înalt ce face parte din mai multe organizaţii evreieşti, membru al grupului Bilderberg şi Comisia Trilaterala, face parte din marea Lojă Fracmasonică din Elveţia şi clubului elitist Bohemians, Skull & Bones…

Henry Kissinger

Locul al trei-lea este ocupat de John Rotshchild, un alt evreu-german, care face parte din dinastia Rotshchild, familie care a intemeiat sistemele bancare şi financiare şi care face parte din familia cu cea mai mare avere privată din lume. Din statisticile apărute de-a lungul timpului, aceştia trei care au fost prezentaţi în rândurile de mai sus ar fi cei TREI OAMENI care se spune că ar conduce planeta noastră.

loading...

toti trei

Sursă articol.