DOVADA VIDEO! O FETIŢĂ de numai trei ani A ÎNVIAT la PROPRIA-I ÎNMORMÂNTARE

Oriunde în lume există şi minuni. Durerea sufleteasca şi rugăciunile rudelor apropiate fac ca minunile să se întâmple. Un caz de-a dreptul TERIFIANT a avut loc în Filipine. O fetiţa de numai trei anişori a înviat la propria înmormântare. Conform celor relatate de România Tv, fetiţa a fost dusă la spitalul de urgenţe pentru că avea febră foarte mare, dar numai după o zi aceasta a decedat. Medicii povestesc că nu au putut face nimic decât să constate decesul. Familia cuprinsă de durere, a pregătit toate cele necesare înmormântării, iar în clipele acelea nimic nu se prevestea a se întâmpla.

În timpul ceremoniei de înmormântare, părinţii au simţit cum pieptul fetiţei se mişcă şi respiră. Cum INCREDIBILUL se întâmplase, aceştia au luat fetiţa din sicriu şi au început să o ajute să-şi mişte mâinile şi picioarele. Întreaga scenă a “învierii din morţi” a fost filmată de cei prezenţi la ceremonia înmormântării şi în cel mai scurt timp a făcut înconjurul lumii. Specialiştii care au examinat fetiţa, au declarat că aceasta nu a decedat ci a fost într-o comă profundă, iar doctorii care au constatat decesul au făcut o mare eroare.

Copila a fost transportata la spital după momentul învierii, iar acum este în afara oricărui pericol şi se simte foarte bine. Cei care au citit despre fericitul eveniment se împart în două categorii: cei care cred că, Dumnezeu a făcut o MINUNE şi cei care sunt de acord cu specialiştii, care au declarat că totul a fost o eroare medicală deoarece fetiţa era în comă profunđa, în acel moment. Orice explicaţie este acum tardivă, important este că părinţii sunt cei mai fericiţi oameni din lume, deoarece şi-au putut strânge din nou în braţe fetiţa lor dragă.

Cazul acesta nu este unul unic în lume. Cu ceva timp în urmă, o femeie din judeţul Arad a înviat la morgă în momentul când doctorii se pregăteau să-i facă autopsia. Cazul româncei nu a fost mediatizat deoarece medicii au ştiut să ascundă cât mai bine întâmplarea iar din această cauză, nici medicii responsabili de constatarea decesului nu au fost traşi la răspundere niciodată. Filmul cu învierea fetiţei a devenit viral pe YouTube, având în momentul de faţa aproximativ 15 milioane de vizite. Sursă articol.

loading...