Emanaţia COLECTIV a protestat alegând să ne fie mai RĂU, suntem cumva IDIOŢI?

M-am trezit cu faţa la cearşaf şi sunt întors pe dos de tot ceea ce este în jurul meu. Nu mă mai pot integra într-o LUME pe care eu o cred ANAPODA. Sătul de ignoranţă, de umilinţă, de un BUZUNAR MEREU GOL ce îmi este foarte familiar, m-am îndreptat de şale ca să GÂNDESC DREPT!

petre-tutea-

WOW, era unul pe plaiurile noastre mioritice, care SĂRACUL a spus răpus de UMILINŢĂ: “Un tâmpit mai mare ca mine nu există. Să faci treisprezece ani de temniţă pentru un popor de idioţi! De asta numai eu am fost în stare”. Cu toate astea, Petre Ţuţea era un MARE ROMÂN:

“Dumnezeu e român”, avea chiar mare încredere în poporul român. Am certitudinea invincibilităţii poporului român”, afirma el, bazându-se pe calităţile românilor.

E atât de viguros neamul ăsta al nostru, că nu mă îndoiesc că virtuţile îl scot din impas”.

Acum să vorbim despre întâmplarea cea mai de SOI … nu am văzut de când sunt eu ca un popor să protesteze în stradă pentru a scăpa de un GUVERN care mărise salariile, pensiile, alocaţiile copiilor le dublase, indemnizaţiile celor cu handicap le indexase, scăzuse TVA-ul, taxa pe CAS, micşorase preţurile, care a plătit salariile din urmă tăiate de BOC şi BASE, pentru a-l SCHIMBA cu unul care NU doreşte să mai dea tichete de masă, creşte impozitele şi ne urmăreşte viaţa conform statisticilor din cărţile rânduite în bibliotecă.

Ăsta este POPORUL ROMÂN, UN POPOR DE IDIOŢI! Se preconizează lucruri măreţe pentru ROMÂNIA, se pregăteşte motivaţia UNUI MARE JAF, ATENŢIE!

loading...