ŞOCANT! O minoră de 16 ani a ajuns sclavă sexuală în Berlin

Presa din Germania relatează în fiecare zi, despre fapte în care sunt implicaţi cetăţeni români. Gabriela este o tânără de 18 ani care a trăit drama vieţii ei. Totul a început în urmă cu doi ani de zile, când tânăra avea doar 16 ani şi a fost cumpărată cu suma de 1.500 de euro, relatează site-ul mariustuca.ro. Odată ce tranzactţia a fost încheiată, tânăra a devenit sclava lui Gemaledin M. de 34 de ani, care s-a grăbit să plece cu ea în Germania pentru a “produce” bani mulţi.

prostituate-reuters-hannibal-hanschke-resize

Scopul principal al acestuia era să o facă prostituată, deoarece aceasta era cea mai profitabilă afacere. Conform declaraţiilor date de Gabriela, în momentul în care au ajuns în Germania şi a văzut că va trebui să devină prostituată, a refuzat cu desăvârşire. Din acel moment a început calvarul ei, era zilnic supusă unor chinuri greu de imaginat prin bătaia cu pumnii, statul în cada cu apă rece ore întregi, arsul cu ţigarea, tăiatul cu lama cuţitului, bătăi cu furtunul de la duş şi confiscarea actelor personale dar şi a telefonului.

Fata a fost “angajată” într-un bordel din Berlin, iar bărbatul venea zilnic la ea pentru a-i lua toată suma de bani pe care o câştiga, fără a-i lăsa acesteia niciun cent. Totul s-a sfârşit în momentul când poliţia a trecut pe la bordel pentru a face cercetările de rutină. Fiind ajutată de unii martori, printre care şi o prostituată prietenă cu ea, la poliţie a ajuns declaraţia prin care se povestea tot chinul la care era supusă minora. Imediat, tânăra a fost scoasă din bordel şi eliberată. Călăul Gemaledin M. a avut în acel moment şi o complice pe nume Reihan C, o femeie în vârstă de 25 de ani şi mamă a trei copii, care au fost imendiat arestaţi sub acuzaţia de complicitate şi trafic de persoane.

Infractorii i-au falsificat actele Gabrielei ca să nu mai poată fi găsită. Procesul intentat de Gabriela a început şi este în fază de desfăşurare, iar Gabriela se află acum la Berlin continuându-şi studiile. Aceasta aşteaptă ca cei doi care au chinuit-o şi au profitat de pe urma ei să plătească pentru ceea ce au făcut. Sursă articol.