S-a descoperit zodiile celor 12 ucenici ai lui Isus

A fost descoperite cele 12 zodii ale ucenicilor

Lumea creștină este zguduită din nou. De data aceasta astrologul Tiara Starr a descoeperit care sunt zodiile celor 12 ucenici care au umblat cu Isus Hristos, aflând astfel personalitatea fiecăruia.

Potrivit efemeride.ro, Sfântul Petru ar fi fost născut în zodia berbec, ceea ce înseamnă că a fost un lider pătimaș și intrasigent. Acest caracter a lui a fost descoperit și în Biblie, în momentul în care Iuda l-a predat pe Mântuitor, Petru a devenit furios și i-a tăiat urechea unui soldat. Biserica Catolică îl consideră pe Sfântul Petru liderul bisericii iar Papii ajunși la Vatican sunt considerați succesorii lui. De aceea se spune despre Petru că a fost desemnat de Dumnezeu să decidă cine poate trece și cine nu de Porțile Raiului.

Simion Zilotul este unul din cei doisprezece  ucenici ai Mântuitorului, acesta s-a năcut în zodia taurului. Potrivit astrologilor principalele preocupări ale oamenilor născuți în această zodie este achiziționarea de proprietăți și de bani. Tot din Biblie aflăm că acestui ucenic nu era de-acord cu plata taxelor la stat iar atunci Isus i-a zis să “dea Cezarului ce-i a Cezarului și lui Dumnezeu ce-i a lui Dumnezeu”.

Iacob a lui Alfeu, era născut în zodia gemenilor, aceste persoane sunt cunoscute pentru latura lor duală, despre Iacob se zice că ar fi fost verișorul lui Isus sau chiar fiul nelegitim al lui Iosif.

Sfântul Andrei s-a născut în zodia racului, despre el se știa că este o fire singuratică și foarte apropiată de familia sa. Acest lucru a fost dovedit chiar în Biblie, deoarece Andrei este cel care l-a adus pe Petru fratele său la Mesia. Oamenii născuți în această zodie sunt foarte loiali. La fel a făcut și Andrei când a zis Isus să-i urmeze și îi va face pescari de oameni.

loading...

Ioan este năcut în zodia leului, acesta iubea să fie în centul atenției.

Bartolomeu este născut în zodia balaneței, ceea ce înseamnă că avea simțul umorului dezvoltat. Lui Bartolomeu îi plăcea foarte mult să vorbească și întotdeauna alegea cuvintele potrivite pentru a fi înțeles.

Toma Necredinciosul s-a născut sub semnul scorpionului. Persoanele născute în această zodie sunt suspicioase iar un lucru cert este vestea învierii Mântuitorului, care nu a crezut până nu l-a văzut pe Isus.

Despre Iacob, se zice că ar fi fost o persoană intuitivă și inteligentă. Caracteristică specifică zodiei săgetător. Iacob este primul martir a lui Isus.

Matei era capricorn, se zice despre el că ar fi avut și o funcție politică. Era o persoană mândră, și își îndeplinea fiecare sarcină primită.

Despre Iuda Tadeu se zice că ar fi fost vărsător, ceea ce înseamnă că a fost o persoană curioasă. De asemenea el este cel care l-a întrebat pe Isus ce vor vedea ucenicii iar oamenii de rând nu pot vedea.

Iuda Iscarioteanul cel care l-a vândut pe Isus s-a născut în zodia peștilor, se zice că aceste persoane, în momentul în care regretă foarte mult un lucru intră în depresie și recurg la gesturi extreme.

Filip era din zodia fecioară, acesta era o persoană gânditoare, îi plăcea să mediteze, să pună cap la cap anumite detalii, era cercetător îi plăcea ca totul să iasă perfect. El este cel care l-a dus pe Bartolomeu la Isus.