ŞOCANT! CARTIERUL ŢIGANILOR din PARIS a îngrozit populaţia din Franţa.

Ţiganii sunt recunoscuţi pentru puterea lor de adaptare în orice condiţii vitrege. Capitala Franţei este ţinta principală când vine vorba despre drumul de destinaţie a multor ţigani ce vor să ajungă într-un loc unde se pot face bani frumoşi din activităţile specifice acestei etnii.

t1

Nimic nu-i poate împiedica pe aceştia să-şi atingă scopul pentru care şi-au părăsit ţara lor natală. De curând, cel mai popular tabloid britanic, Daily Mail, a publicat un reportaj foto incendiar cu cel mai mare CARTIER de ŢIGANI din mijlocul Parisului, construit pe locul
unei linii ferate dezafectate, care nu demult străbătea capitala de la est la vest.

t2

Imaginile cu acest cartier ne sunt familiare nouă românilor, dar pentru occidentali acestea sunt ŞOCANTE. Familii întregi de ţigani, locuiesc în condiţii greu de imaginat, printre mormane de gunoaie pe care le ard, în acest fel ajungând să-şi încălzească barăcile.

loading...

t3

Ţiganii care locuiesc în acest cartier sunt veniţi din estul Europei, din Bulgaria şi România, relatează publicaţia Daily Mail. Autorităţile locale cunosc foarte bine situaţia şi caută soluţionarea problemei nou apărute, în aşa fel încât să nu le fie îngrădite drepturile de liberă circulaţie ale acestora.

t4

t6

Sursă articol. Sursă foto.