A devenit MILIARDARĂ, EA îngrijitoare, EL italian de 96 de ani, decedat de o săptămână.

O femeie din comuna Lupşa, judeţul Alba, este moştenitoarea unei părţi din imensa avere a unui om de afaceri italian decedat recent la vârsta de 96 de ani.

 Gabriela Vasile a devenit soţia lui Licio Gelli în 2006, după ce anterior a fost îngrijitoare în locuinţa acestuia. Femeia are 48 de ani şi va împărţi averea cifrată la peste un miliard de euro cu cei trei copii ai magnatului din prima căsătorie.

Gabriela Vasile (48 de ani), care s-a născut în Lupşa, o comună din Munţii Apuseni, la 100 de kilometri de Alba Iulia, este a doua soţie a lui Licio Gelli, decedat pe 15 decembrie 2015, în vârstă de 96 de ani.

Aceasta a fost angajată îngrijitoare în vila somptuoasă a italianului de lângă Florenţa în anul 2000. Ulterior, Licio Gelii a fost condamnat la închisoare pentru infracţiuni economice, dar vârsta înaintată a acestuia a făcut ca judecătorii să decidă efectuarea pedepsei în arest la domiciliu.

În aceste condiţii, Gelii a cunoscut-o pe Gabriela Vasile, cea care avea să îi devină soţie în anul 2006. Fost lider al Lojei Masonice Propaganda Due (P2), Gelli a fost implicat de-a lungul vieţii sale în mai multe scandaluri politice şi financiare din Italia, în ultimii 50 de ani, potrivit Adevarul citat de Realitatea.net.

loading...

sursa: Realitatea.net, foto: unionesarda.it Sursă articol.