INCREDIBIL! CITEŞTE Profeţiile unui SFÂNT INDIAN despre ROMÂNIA

Potrivit teotrandafir.ro, indianul Sundar Singh a prevestit, în anul 1920, despre misiunea spirituală pe care o are România în lume, specificând din timp că nu are nicio legătură cu această țară, iar aceste profeții i-au fost spuse de Maica Domnului Iisus, care ocrotește România, împreună cu ceilalţi sfinţi.

spirit romanesc

Conform profeţiilor indianului se pare că România are o menire dumnezeiască, astfel că o redresare spirituală va avea loc în  aceată țară, iar cu ajutorul acestei treziri spirituale România va deveni un model pentru toate popoarele lumii.

În următorii ani, în România vor avea loc transformări majore de climă, scoarța pământului va lua foc, multe clădiri se vor distruge, se va nimici îndrăzneala oamenilor. Ingeniozitatea umană va aduce numai necazuri în viața oamenilor, iar cu ajutorul acestei invenții oamenii vor afla despre cele mai îngrozitoare crime, în timp ce supraviețuitorii vor cunoaște cele mai necruțătoare boli, care au rolul de a nimici populația.

Conform profeţiei sfântului indian Sundar Singh, în această perioadă vor fi mari schimbări, un sfert din omenire va dispărea într-un mod fulgerător, iar restul se va întoarce spre credință şi va alege calea lui Dumnezeu. Când România va deveni centrul spiritual al planetei, atunci Anglia își va pierde din putere, iar Franța va fi invadată de imigranți.

Aceste prevestiri ale indianului Sundar Singh pun un semn de întrebare în mintea multor oameni de știință, deoarece profeţiile lui par a fi din ce în ce mai credibile, având în vedere că atât Franța cât și alte popoare sunt din ce în ce mai asaltate de refugiații din țările musulmane.

Este posibil ca în România să existe transformări majore şi ţara noastră să devină un exemplu pentru popoarele lumii, iar dacă profeţiile indianului Sundar Singh se vor dovedi reale, România are un viitor luminos.

Sundar Singh crede că România este o țară aleasă și ocrotită de sfinți, astfel că poate deveni un model pentru toate popoarele lumii, lucru spus chiar și de părintele Arsenie Boca, conform căruia ţara noastră este un tărâm al făgăduinței. Articol preluat de pe http://ro.blastingnews.com cu acordul autorului. Sursă foto.