Deputat PSD către un român plecat la muncă în străinătate: „Băgaţi-aş p*** în mă-ta”!

Deputatul PSD, Claudiu Manda a fost enervat de un român plecat la muncă în străinătate, în Marea Britanie, aşa se tare încât i-a vorbit acestuia ca un „gentlemen”, pe pagina lui de Facebook. Românul i-a scris deputatului: „PSD-iştii sunt hoţi” iar de aici a început “bombardamentul” deputatului, înjurându-şi conaţionalul său şi posibil alegător, ca la uşa cortului.

claudiu manda

Ineditul incident s-a petrecut acum câteva zile pe pagina de FaceBook a deputatului (pagină recent dispărută din mediul online), unde deputatul Manda a postat un link către o ştire referitoare la dotarea autobuzelor din Craiova cu wi-fi neparolat, scrie petreanu.ro. Conform aktual24.ro, deputatul Claudiu Manda nu este la prima abatere “scrisă” a unui limbaj vulgar, acesta făcând un alt român “prost”, iar faptul că nu suportă românii din diaspora este un lucru lesne de înţeles, deoarece într-un mesaj îi scrie unui român: „Veniţi să vă luaţi ţara înapoi!”.

ATENŢIE! ATENŢIE! ATENŢIE!

Deputatul PSD de Dolj, Claudiu Manda, care a înjurat de mamă un român plecat la muncă în străinatate, este doctor în management şi predă la universitate.

loading...

Potrivit site-ului personal, Manda este doctor în management, titlu obţinut în 2009 la Universitatea de Stat Valahia din Targovişte. Din declaraţia de avere rezultă că predă şi la Universitatea Spiru Haret, de unde a încasat în 2014 un salariu de 2.695 de lei.

manda-avere

text 2

text 3

text 4