Autorităţile din Viena recunosc: „Am trimis 5.500 de migranţi în Bulgaria şi România.” Bucureştiul tace!

Aflată la o reuniune a Uniunii Creştin Sociale, Ministrul de Interne al Austriei, Johanna Mikl-Leitner a declarat pentru hotnews.ro:

„Am trimis peste 5.000 sau 5.500 de migranţi din Austria, în special în Bulgaria şi România…”

În urma declaraţiei făcute de aceasta, autorităţile române nu au avut nicio reacţie. Dacă tot ceea ce s-a declarat este adevărat, atunci se cheamă că autorităţile române ţin secret multe lucruri, ceea ce este foarte grav pentru această perioadă pe care o transversează România şi Uniunea Europeană. Dacă ne aducem bine aminte, preşedintele Iohannis a declarat cu „fermitate” că, România nu va accepta decât 1.700 de migranţi, apoi zilele din urmă a făcut o corecţie, asigurându-ne că cei 6.000 impuşi de dictatura UE sunt o nimica toată pentru România, care îi va integra uşor, cu atât mai mult cu cât, chipurile, venirea lor se va întinde pe un de zile, deci nu va fi un bum populaţional.

emigranti1

În contextul în care România stă drepţi în faţa lui Merkel şi Hollande, cei 6000 de migranţi se pot transforma uşor în 10 mii sau de ce nu şi în mai mulţi. Conform PLANULUI KALERGI de amestecare rasială a naţiunilor europene, se poate deduce că noi românii nu va trebui să stăm pasivi la colonizarea arabă a României. Cetăţenii români au dreptul la informare din partea Guvernului României, iar în caz de forţă majoră se poate cere şi efectuarea unui referendum pe aceasta temă. Pentru începutul de an 2016, românii aşteaptă reacţia autorităţilor române cu privire la situaţia refugiaţilor care au invadat Europa şi de care şi noi va trebui să avem grijă. Sursă articol.

loading...