Au ajuns MILIONARE datorită pozelor de pe Instagram, cine sunt ele?

Reţeaua de socializare Instagram a făcut multe femei bogate datorită serviciului de photo-sharing. Ele nu sunt fotomodele foarte cunoscute, dar au reuşit să strângă averi uriaşe din cauza milioanelor de fani care le-au văzut zilnic pozele de pe Istagram. Pe primele locuri în privinţa numărului de fani şi a averilor adunate le regăsim pe: Ana Cheri, Kayla Itsines, Paige Hathaway, Chantel Zales, Claudia Alende, Abigail Ratchford, Laci Kay Somers, Bella Falconi, Amanda Lee, Alexa Jean Brown.

1

Numeni nu a auzit de ele şi nu sunt super modele, nu le vedem zilnic pe catwalk-urile faimoase din lumea modei, însă au facut adevarate averi din “modellingul” pe Instagram şi a perseverenţei cu care îşi postează mereu fotografiile.

2

Cu un număr impresionant de 4.6 milioane de fani pe Instagram, Ana Cheri este una dintre cele mai apreciate nume în fitness şi modellingul mondial. Aceasta are o avere de 2,4 milioane de lire, strânsă în mare parte din pozele şi video-urile cu trucuri de fitness postate în mediul online.

loading...

3

O altă domnişoară devenită bogată peste noapte este Kayla Itsines, are la 26 de ani o avere de 3,8 milioane de lire făcută tot cu ajutorul fanilor de pe Instagram – în jur de 3,2 milioane de “urmăritori”.

4

Chantel Zales are vârsta de doar 25 de ani şi o avere de 3,6 milioane de lire din modellingul pe Instagram. Cei 3.1 milioane de fani strânşi aici, au ajutat-o să ajungă şi în paginile celebrelor reviste Maxim şi FHM. Rapiditatea prin care se poate face avere depinde foarte mult de felul cum sunt făcute pozele ce sunt postate zilnic, dar şi felului în care fiecare persoană ştie să-şi pună în relief cele mai bune aptitudini, fie ele în format foto sau video. Succes tuturor care doresc să ajungă bogate prin aceasta metodă. Sursă articol.