Profeţii Înfricoşătoare, Francisc va fi ultimul Papă? Citeşte Profeţia lui Malachia

Se spune că Papa Francisc ar fi ultimul papă, lucru ce reiese dintr-o celebră profeţie a lui Malachia. Sfântul Malachia a fost un preot, ce a trăit între anii 1094-1148, care a lansat o serie de profeții, unele dintre ele devenind istorie. Lui Malachia îi este atribuită celebra profeţie asupra papilor, de la Celestin al II-lea din anul 1143 până la sfârşitul lumii, şi cuprinde un număr de 112 papi, profeţie în care fiecare papă este desemnat cu un scurt motto, dar şi profeţia apariţiei Sfintei Fecioare a celor trei copii, de la Fatima.

În anul 1967, într-un jurnal al său, cardinalul Ottaviani a hotărât că cel de al treilea secret de la Fatima trebuie să fie ascuns, şi niciodată dezvăluit omenirii, întrucât acesta va provoca un adevarat şoc, care va dărâma din temelii actuala ordine socială şi religioasă. Malachia nota că toate bisericile se vor umple de credincioşi, stând în genunchi, în momentul în care vor afla acest secret. În anul 1960, Vaticanul a emis un comunicat de presă, în care se spunea că, nu va comunica cel de al treilea secret dar, recunoaşte apariţia Fecioarei Maria la Fatima.

În anul 1968, a fost dată publicităţii o profeţie, a lui Malachia care a intrat în istorie. Profeţia spunea că cel de-al 109-lea papă va domni doar un singur ciclu lunar: “De meditate Lunae” În anul 1978, Ioan Paul I este ales suveran al Vaticanului, pe 25 august, iară în ziua de 28 septembrie, acesta a murit. Profeţia lui Malachia a fost una excepţională. Presa şi Vaticanul au fost uimiţi de precizia acestei profeţii.

O altă profeţie remarcabilă a fost aceea cu privire la naşterea cardinalului Woytola, viitorul papă, Ioan Paul al II-lea. Malachia a spus ca acesta se va naste intr-o noapte cu eclipsa totala de luna, a anului 1920. Papa Ioan Paul al II-lea s-a născut pe 20 mai 1920, când a fost o eclipsă totală de lună. Malachia a mai facut o profeţie cu privire la o tentativa de asasinat al papei. Profeţie care s-a dovedit ca fiind foarte exactă.

Au fost analizate profeţiile lui Malachia şi s-a ajuns la concluzia că, acestea au o legatură cu anumite poziții ale Lunii. Naşterea suveranilor pontifi dar şi moartea acestora au coincis cu fenomene legate de Lună. Malachia a scris în jurnalul său, că în anul 1139, a avut viziuni pentru fiecare papă în parte, care va urma la Vatican. El se afla în piața Sfântul Petru din Roma, când aceste viziuni s-au declanşat ca un flash.

loading...

Aceste profeții au fost ţinute secrete de către Vatican şi numai după 452 de ani, de la moartea lui Malachia, au fost făcute publice. Specialiştii susţin că preoţii etrusci aveau capacitatea de a anticipa viitorul cu o precizie uimitoare, asemănătoare lui Malachia. Acesta a reuşit, cu o precizie uimitoare să prezică instalarea şi moartea fiecarui suveran pontif.

Ultimul papă din lista lui Malachia, cel de-al 112-les, este numit Petrus Romanus, şi are dedicate şi câteva versuri în Latina care spun:

In timpul ultimei persecuţii a Sfintei Bisericii Romane, pe scaun va sta Petru romanul, care-şi va păstori turma printre foarte multe suferinţe (încercări); iar când aceste încercări se vor sfârşi, oraşul celor şapte coline va fi distrus, şi judecătorul cel de temut va judeca poporul său. Amin”

Sursă articol TEORIISECRETE.RO şi  EFEMERIDE.RO