DOVEZI ŞOCANTE! Klaus Iohannis ar fi dat ordinul care a ucis 63 de tineri la Colectiv! “I-a facut ca la rotisor”

Astăzi am rămas şocat la tot ceea ce am citit pe blogul cunoscutului muzician Florin Chilian. Acesta lansează acuzaţii fără precedent la adresa preşedintelui Klaus Iohannis. Totul se întâmplă după apariţia unor stenograme în care un colonel STS afirmă că incendiu din clubul Colectiv a fost provocat intenţionat, iar Chilian susţine că Iohannis a dat ordinul, iar şeful statului trebuie anchetat pentru crimă.

CITEŞTE AICI STENOGRAMELE DETINUTE DE DNA

„‘A trebuit să moară oameni ca să schimbăm Guvernul ăsta” a spus Klaus Iohannis pe 1 noiembrie 2015. In limba romana ce a spus Iohannis inseamna ca pentru a schimba Guvernul Ponta, el Iohannis a trebuit sa apeleze la o varianta de a provoca demisia lui Ponta, varianta pregatita de multa vreme: Sa ucida tineri si copii. Sa ordone uciderea unor oameni nevinovati.

Conform dictionarului explicativ al limbii romane acest verb, ‘A trebui’ este un imperativ care nu inseamna nimic altceva decat: A TREBUÍ pers. 3 trébuie intranz. 1) (despre persoane, lucruri) A avea ca necesitate; a-i fi necesar. 2) A constitui o necesitate. ◊ Cum trebuie cum se cuvine; cum se cade; bine. 3) A fi dator; a avea obligația…

Adevarul este mereu ascuns chiar in fata ochilor nostri. In lumina noilor marturii ale ofiterului activ, colonel Stefan Enache în cadrul UM 02999 – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi consilier în cadrul Secretariatului General al Guvernului Ciolos, Klaus Iohannis trebuie anchetat pentru crima!

loading...

Ce a spus Victor Ponta se adevereste pana la ultima nuanta! ‘Cei care doreau schimbarea guvernului erau dispuși și la propriu, dar și la figurat să calce pe cadavre. Eu sunt un om construit altfel și nu cred că merită să ții de o funcție călcând peste cadavre. Alții au considerat că merită acest lucru’ – Victor Ponta 22 decembrie 2015″, scrie Florin Chilian pe blog.

Muzician mai scrie că „Iohannis, Helvig, Ponta, Oprea, Marcel Opris dar nu numai ei trebuiesc anchetati in cazul crimei din Clubul Colectiv!” Ulterior, acesta publică fotografii explicite cu trupurile arse ale victimelor din Colectiv.

„Multe, prea multe marturii indica faptul ca acolo, la Colectiv a fost o mana criminala, pentru a ne mai putea preface ca nici macar acum in ceasul al 12-lea nu vedem adevarul si nu intelegem ce s-a petrecut acolo la Colectiv de fapt. (…) Doar ca acest atac terorist a fost planuit de catre serviciile secrete romanesti, SRI, SIE si care or mai fi si executat la ordinul si sub supravegherea Presedintelui Romaniei Klaus Iohannis”, scrie Chilian.

„Asta a insemnat acel ‘A trebuit sa moara oameni!’ Iohannis. Aceasta, cele 63 de morminte si sutele de raniti sunt opera ta si rezultatul direct al ordinului pe care tu l-ai dat pentru ca sa cada Guvernul Ponta si pentru ca tu sa ai Guvernul tau! Nu, nu mai am nici un fel de dubiu! Tu Iohannis esti vinovatul principal! Ar trebui sa fi anchetet, judecat si condamnat pentru crima, pentru genocid ca Ceausescu la Targoviste”, este concluzia şocantă a lui Florin Chilian.

AICI PUTETI CITI STENOGRAMELE IN CARE COLONELUL FACE AFIRMATII INCREDIBILE DESPRE SEARA FATIDICA: „SE STIA MA !  STIA SEFUL DE LA MINISTER…”

Pentru mai multe informaţii CHILIAN.RO, pagina de unde a fost preluat articolul.