Află cât de bună ești la pat în funcție de zodie

Află cât de bună ești la pat în funcție de zodie

Dacă nu ți-ai  dat seama de calitățile pe care le ai în pat sau ți-e frică să-ți întrebi partenerul de viață atunci trebuie să citești cu atenție acest horoscop.
Femeia berbec. Pentru femeile care aparțin acestei zodii este foarte important modul în care se simt ele în pat, dar este important să te gândești și la partener. Sfatul pentru această zodie este să fie mai tolerantă cu partenerul de viață și să țină cont și de dorințele acestuia.
Femeia taur, este o persoană senzuală. Este o persoană perfecționistă și își dă interesul pentru ca partenerul de viață să se simtă bine în prezența lor. Femeile care aparțin acestei zodii este partenera ideală pentru sex.
Femeia gemeni aceste persoane se plictisesc foarte repede în pat. Partenerul ideal pentru aceste persoane sunt partenerii inventivi și energici. Sfat pentru aceste zodii. Este bine ca din când în când să îi oferi partenerului tău și câteva momente de tandrețe.
Femeia rac este foarte grijulie în pat cu partenerul de viață. Ar face orice să își mulțumească iubitul. Femeile născute în această zodie sunt considerate partenerele perfecte.
Femeia leu este o fire dominatoare, îi place să dețină controlul de la început până la sfârșit. Se folosește de aspectul fizic pentru a obține ce își dorește.
Fecioara este o persoană dornică de noi experiențe. Este o fire perfecționistă iar bărbații apreciază cu adevărat o aventură cu aceste zodii.
Femeia Balanță, la început este ușor pudică cu partenerul de viață, de frică să nu fie rănită. Când renunță la timditate orice bărbat și-ar dori o noapte cu ele.
Femeia scorpion este greu de mulțumit. Sfat pentru aceste zodii. Este recomandat ca aceste persoane să fie mai docile dacă vor o viață sexuală perfectă.
Femeia săgetător este o fire curioasă, mereu dornică să învețe lucruri noi în pat, ceea ce este bine. Sexul este foarte important pentru ele. Lucrul care le provoacă o adevărată plăcere partenerilor de viață.
Capricornul se relaxează cel mai ușor din punct de vedere sexual. Îi place ca totul să decurgă perfect atât pentru partener dar și pentru ea.
Potrivit unica.ro, vărsătoarele sunt persoane vulnerabile. Partenerii au puțin de muncă pentru a te face să scapi de inhibiții.
Peștii, aceste zodii sunt destul de naive, se axează pe rațiune decât pe sentimente. Sfat. Lăsați-vă în voia simțurilor și veți avea parte de nopți incendiare.

loading...