CAZ ŞOCANT! ”Sunt îndrăgostită de tatăl meu şi vom păstra copilul!” a spus tânăra de 18 ani

Şoc în Spania, după ce o tânără de 18 ani a recunoscut că are o relaţie incestuoasa cu tatăl ei, în varsta de 36 de ani. Mai mult, cei doi au acum şi un copil.

Cei doi se numesc Sara şi Cris şi sunt din Mallorca. Sara a născut recent o fetiţă, în urma relaţiei pe care o are chiar cu propriul tată. Bebeluşul a fost luat de autoritaţile spaniole, chiar dacă incestul nu este ilegal în această ţară. Cei doi părinţi se luptă să îşi recapete copilul, susţinând că se iubesc foarte mult.

„Relaţia noastră a început ca toate celelalte, cu flirturi, trăind împreună şi având încredere unul în celalalt. Suntem tată şi fiică dar ea niciodată nu m-a văzut ca pe un tata, deoarece am fost mai mult decât un tata, i-am fost prieten”, a declarat Cris pentru Cronica Balear, citat de The Sun.

Sara a rămas gravidă cu Cris (tatăl ei), pe când avea vârsta de numai 17 ani. „Întotdeauna mi-am dorit un copil”, a spus ea.

Cei doi spun că au trăit fericiţi până acum o luna şi jumătate înainte de naşterea fetiţei, când mama fetei a alertat asistenţa socială.

„Fosta mea soţie este geloasă şi nu poate întelege relaţia noastră, asa că încearcă să o distrugă”, s-a plâns Cris celor care i-au luat interviul.

Fetiţa cuplului a fost preluată de asistenţa socială după numai o ora de la naştere. Părinţilor li s-a spus că au două opţiuni: ori Sara va renunţa la copil, care va fi dat spre adopţie, ori îşi va părăsi tatăl şi îşi va creşte copilul singură. Sursă articol.

loading...