MIRACOL! O FETIŢĂ a ÎNVIAT din MORŢI cu ajutorul DIVINITĂŢII. Vezi dovada VIDEO

Miracolele EXISTĂ! Toţi cei care credem în Divinitate, avem parte de miracole pe care le percepem sau nu. Aşa s-a întâmplat cu o fetiţă, şi-a revenit la viaţă după ce o lumină albă şi-a făcut apariţia. Este vorba despre Chelsea Banton, care s-a născut prematur şi cu probleme de dezvoltare. Toată viaţa ei s-a luptat cu probleme grave de sănătate. Când era foarte mică a fost internată în spital cu pneumonie, hidrocefalie şi infecţii virale ce-i puneau viaţa în pericol, dar avea şi retenţie de fluide.

Angel-610x300

Pe când avea vârsta de doar 14 ani, a făcut din nou pneumonie, infecţia fiind atât de grava încât aproape a ucis-o. A fost internată de urgenţă în spital, supravieţuind conectată la aparate timp de 7 săptămâni, medicii fiind convinşi 100% că nu va supravieţui. Colleen, mama lui Chelsea, a luat într-un final decizia de a opri aparatele şi de a lăsa natura să-şi urmeze cursul.

„Ne-am rugat în fiecare zi, fiica mea mai mare, eu şi Chelsea”, spune Colleen. „Ne-am rugat pentru un miracol. Am vrut sa fac voia Domnului. Şi am simţit că a fost a mea timp de 14 ani, dar a venit timpul să meargă în Rai şi va fi vindecată.”

După decizia mamei, medicii medicii au deconectat-o pe Chelsea de la aparatele care o ţineau în viaţă, numai că cineva din personalul spitalului a văzut ceva ciudat pe o camera de securitate: o lumină intensă, alba, ce a apărut lângă uşa adolescentei muribunde. După numai o oră, Chelsea a început să-şi revină într-un mod miraculos şi inexplicabil. Colleen a văzut înregistrarea şi în inima ei a ştiut că a fost un înger păzitor care a mai dorit-o pe fiica ei aici pe pământ. Miracolul se întâmplase, fiica ei fusese salvata de intervenţia divinităţii. Sursă articol.

loading...