DIASPORA sătulă de MINCIUNI, vrea o altă clasă politică, NOUĂ – Fără Vechituri!

Este incredibil cât de puternică este mediatizarea pe Internet. Folosirea reţelelor sociale este cel mai eficace şi “gratuit” lucru în momentul când se doreşte răspândirea unei idei. Românii s-au săturat de politicienii “vechi” şi au pus la cale UN NOU PARTID, denumit NOUA ROMÂNIE! Românii s-au săturat şi se răscoală împotriva politicienilor care de 26 de ani de zile şi-au bătut joc de ei în toate felurile. Se vehiculează ideea că PSD-ul şi PNL-ul conduc România prin intermediul Guvernului de tehnocraţi, iar în acest timp românii le pregătesc o surpriză de proporţii.

Românii şi-au făcut propriul partid. Aici s-au înscris oameni simpli, studenţi, tineri, şomeri, profesori, medici, patroni, toţi cei care s-au săturat de jaful naţional. Aceştia şi-au unit forţele într-un proiect unic în România care va reforma din temelii această ţară. Proiectul Noua Românie are patru luni de la lansare şi a înregistrat aproximativ 3000 de cereri de înscriere, lucru realizat doar în urma unei promovări în mediul online, întrucât televiziunile şi presa centrală se feresc ca de “dracu” de acest nou partid.

Cu toate că zilnic se tot fac reportaje şi ştiri despre ”noile partide”, televiziunile nu precizează niciodată numele Partidului Noua Românie. Dacă vă întrebaţi de ce?, răspunsul este unul simplu: Nu se doreşte intrarea în clasa politică a unui partid care să dea peste cap previziunile electorale actuale. La televizor se văd mereu ştiri despre „partidele noi” făcute de Macovei, Geoană, Tăriceanu, Grapini, Diaconu, adică partide ”noi”, dar cu oameni vechi şi nedoriţi de nimeni.

Cu toate acesteaNoua Românie se bucură de noi membrii în fiecare zi. Conform site-ului expunere.com, în primele cinci zile din 2016, când românii încă mai petreceau şi se bucurau de mica vacanţa, în Noua Românie s-au înscris peste 100 de persoane. Semn că proiectul prinde contur tot mai tare şi că politicienii actuali vor avea parte de o mega surpriză la alegerile parlamentare din noiembrie-decembrie 2016.

Zvonul este acela că, Noua Românie se poziţionează în acest moment ca a treia forţă politică din viitorul Parlament al României. Noua Românie este partidul românilor necăjiţi, amărâţi şi sătui de viaţa grea, de taxele mari, de umilinţele la care au fost supuşi de actualii conducători. Noua Românie este partidul românilor din Diaspora care vor să vină acasă, în ţara lor, să scape de viaţa printre străini.

loading...

O problemă importantă este aceea a vechiului proverb românesc care spune: că atunci când doi se ceartă, adică PNL şi PSD, al treilea câştigă, adică românul. Dar se pune şi întrebarea: dacă PNL şi PSD se fac doar că se ceartă, oare nu pot fi tot ei şi câştigătorii viitorului scrutin al alegerilor? ATENŢIE ROMÂNI, totul poate fi uşor MANIPULAT, numai faptele sunt cele “concrete” şi vizibile.

Sursă articol.