A fost REFUZAT crezând că este SĂRAC, dar tânărul i-a dat LECŢIA vieţii ei!

Societatea şi regulile impuse de aceasta nu trebuiesc înţelese greşit. Toţi ne dorim o situaţie financiară deosebit de bună, numai că nu toţi avem norocul să o şi dobândim. Cu toate acestea, refuzul unei fete de a ieşi la o întâlnire cu un băiat care „părea” îmbrăcat prost şi sărac a fost picătura care a umplut paharul. Tânărul refuzat s-a gândit imediat că „nu este bine să judecăm o persoană după cât de scumpe sunt hainele lui sau câţi bani are în portofel” şi imediat s-a gândit să-i aplice o lecţie, fetei ce tocmai îi refuzase o întâlnire.

baniDomnişoara era îmbrăcată destul de provocator şi stătea pe o bancă, atunci tânărul în haine nu tocmai de firmă a abordat-o timid pentru a-i propune o întâlnire. Fata tocmai abordată s-a enervat foarte tare şi i-a vorbit urât, iar băiatul a dispărut. S-a îmbrăcat în haine de firmă, şi-a luat motocicleta scumpă şi a revenit.

„Sunt cunoscut pe internet, tocmai mi-am cumpărat o casă cu piscină. Vrei să îmi arăţi oraşul? Poate vii şi la petrecerea mea”

Apoi, tânărul cu motocicleta şi-a dezvăluit identitatea.

„Îţi aminteşti de sărăntocul de mai devreme, care te-a abordat? Eu sunt ĂLA”

Speriată, fata s-a retras şi nu-şi putea închipui cum s-a produs schimbarea lui aşa de repede. Tânărul refuzat cu doar o oră înainte, i-a dat o lecţie de viaţă despre cum NU ar trebui ca oamenii să se ghideze după aparenţe şi interese materiale. Oamenii pot fi deştepţi şi frumoşi, chiar dacă nu poarta haine de firmă şi conduc maşini scumpe. Cam aceasta a fost „lecţia de viaţă” primită de fată puţin „cam prea fitzoasă” şi cum mult prea puţină experienţă de viaţă. Totul e fost un experiment realizat de SadamaTV, o televiziune foarte cunoscută pentru experimentele realizate pe teme sociale.

Sursă articol.