Italia a cerut EXTRĂDAREA a patru ROMÂNI extrem de VIOLENŢI, pentru a fi condamnaţi

Autorităţile italiene au trimis celor române, actele necesare pentru a se începe demersurile de extrădare a patru români, ce sunt acuzaţi de comiterea mai multor jafuri, unul dintre ele fiind extrem de violent şi a fost comis pe data de 9 octombrie 2014 în localitatea Bergamo. Învinuiţii Marian Marin, de 35 de ani, Alin Jan Burujana, 31 ani, Costel Bucurăşteanu, 22 de ani şi Marinel Opra, 27 de ani, sunt bănuiţi că au intrat cu intenţia de a fura în depozitul BM Costruzioni Meccaniche Srl.

Aici, au fost suprinşi însă de patronul firmei, Giovanni Balestra, şi de fiul acestuia, Adriano. Din această cauză, tâlharii i-au bătut cu bestialitate pe cei doi proprietari ai depozitului. Giovanni a rămas invalid, iar mai multe zile a fost în comă la spital. Fiul acestuia, Adriano, a fost lovit de furgoneta cu care românii au fugit de la faţa locului şi a suferit mai multe fracturi, fiind supus mai multor intervenţii chirurgicale.

Autovehicolul folosit de aceştia în timpul spargerii a fost găsit ulterior abandonat, însă niciun semn de atacatorii care reuşiseră să se facă nevăzuţi, fără să lase prea multe urme pentru prinderea lor de către echipa de investigaţii. Imediat după producerea jafului, cei patru români au fugit şi au trecut graniţa română. Operaţiunea ce a urmat a fost extrem de dificilă pentru poliţiştii italieni. S-a cerut de către aceştia date suplimentare de la companiile de telefonie mobilă si au fost analizate peste 50.000 de numere de telefon ce au fost folosite în seara atacului în zona respectivă, relatează cotidianul  bergamo.corriere.it

Mai mult de atât, au fost analizate şi imaginile de la camerele de supraveghere, diverse ponturi şi, până la urmă, anchetatorii au ajuns la numele celor patru români. Au aflat că aceştia fugiseră din Italia şi se refugiaseră în România. Din această cauză au emis un mandat internaţional de arestare, iar tâlharii au fost arestaţi pe 28 decembrie. Autorităţile din Italia aşteaptă verdictul celor din România, ca cei patru români să fie trimişi în peninsulă pentru a fi judecaţi de faptele comise. Din datele furnizate presei italiene, anchetatorii nu exclud varianta ca cei patru să fie responsabili şi de alte fapte comise cu violenţă în aceeaşi perioadă.

Reteaua-de-stiri-furgoneta-romani

loading...

Sursă articol. Sursă foto.