SPANIA – O Româncă a fost găsită MOARTĂ într-un lac din Badajoz

Garda Civilă spaniolă a artestat un român după ce corpul unei tinere de 21 de ani a fost găsit, ieri, de un pescar, în apropierea barajului Alange, din provincia Badajoz. Imediat, acesta a telefonat autorităţilor folosind apelul de urgenţă 112 şi corpul neînsufleţit a fost recuperat ulterior de un echipaj special de scafandri de la Garda Civilă (Grupo Especial de Actividades Subacuáticas – GEAS).

Cadavrul găsit prezenta leziuni grave în zona craniului şi o rană pe faţă. Ancheta de la faţă locului a stabilit că tânăra nu are documente de identitate, dar în mai puţin de 24 de ore anchetatorii au reuşit să o identifice pe tânăra decedată şi să-l descopere pe suspectul principal al crimei. În jurul orei patru dimineaţa, agenţii de la Garda Civilă l-au arestat pe fostul partener al victimei, un român în vârstă de 27 de ani care locuia în Aceuchal. Acesta nu avea voie să se apropie de ea în baza unui ordin de protecţie pe care femeia îl obţinuse în instanţă în©a din data de 25 noiembrie 2015.

Cei doi aveau împreună un copil, şi un proces în instanţă pentru tutela acestuia. Anchetatorii spun că bărbatul ameninţase de câteva ori că-i va lua copilul cu forţa. Tragedia a şocat comunitatea de acolo, iar anchetatorii încearcă să afle acum tot parcursul acestui caz. Judecătorul care conduce investigaţiile a dat ordin ca ancheta să fie secretizată. Acesta este al doilea caz de violenţă care se încheie cu moartea unei românce în primele zile ale anului 2016. Sursă articol.

loading...