Un ROMÂN a fost ÎMPUŞCAT în CAP, într-un bar din Spania.

Românul era stabilit în Ricla şi a decedat la Spitalul Clinic din Zaragoza. Garda Civilă a emis un comunicat de presă în care se anunţă că, cetăţeanul român a fost împuşcat în cap, în urma unei altercaţii dintr-un local din localitatea Ricla.

În urma celor relatate de gazetadespania.es, agresorul a fost reţinut de organele de anchetă. Conform celor declarate de martorii aflaţi la faţa locului, se pare că a fost vorba de o reglare de conturi între 4 cetăţeni români, cunoscuţi în localitate cu antecedente în furturi şi consum de droguri.

Din declaraţiile unui cetăţean ce a fost martor la incident, reiese că trei persoane, printre care şi victima, ar fi intrat peste agresor, acesta trăgând înspre tânărul de 23 de ani, provocându-i răni compatibile cu moartea.

Acest articol a stârnit reacţii negative pe forumurile mai multor ziare ce au prezentat ştirea, iar printre comentarii se pot găsi tot felul de mesaje xenofobe la adresa românilor, printre altele fiind propusă şi chiar organizarea unui miting pentru apărarea agresorului
vinovat de moartea românului. Sursă articol.

loading...