BOMBĂ! Doi oameni politici dezvăluie METODA de MĂSLUIRE a ALEGERILOR

Românii au fost MINŢIŢI în fiecare an electoral, despre faptul că NU S-AU FRAUDAT ALEGERILE! În această privinţă, un mare lider PSD, dar şi un apropiat al PDL-ului, au recunoscut pe faţă, metoda de fraudare a alegerilor electorale şi cum oamenii politici, indiferent de culoarea lor politică, s-au înţeles cum să facă aceste fraude.

miron_mitrea

Miron Mitrea, a fost ministru al Transporturilor şi un nume remarcabil în PSD, lider care acum este condamnat la închisoare cu executare pentru luare de mită. Acesta a reuşit să scrie în spatele gratiilor, o carte intitulată „Campanii electorale 1996 – 2014”, unde face dezvăluiri despre cum au fost fraudate alegerile, şi nu doar de un partid, ci de toate partidele mari din România.

„Am să spun un lucru pe care îl ştiu toţi cei care s-au ocupat de alegeri. Dacă se produce o fraudă serioasă într-o secţie de vot, nu este votul multiplu. Este momentul când, la numărătoarea voturilor, voturile partidului sau ale candidatului care nu are reprezentant prezent în acea secţie se redistribuie între partidele cu reprezentanţi. Şi se întâmplă mult mai des decât aţi crede, şi la toate partidele. În momentul în care apar voturi fără «stăpân», rar, reprezentanţii prezenţi le lasă în dreptul celui votat. Ştiu că vor fi destui care se vor indigna de cele spuse de mine, dar mă lasă rece. Acesta e adevărul”, a scris Miron Mitrea în cartea sa.

sebastian-lazaroiu

Sebastian Lăzăroiu, fostul consilier al preşedintelui Traian Băsescu şi ministru al Muncii în Guvernul PDL condus de Emil Boc, confirmă cele scrise în cartea lui Mitrea.

loading...

„Da, ăsta e marele secret. De aia partidele şi candidaţii mici sunt sistematic dezavantajaţi în alegeri. Ăsta e tipul de fraudă care greu va putea fi dovedită. Pentru că e frauda prin complicitatea majoritarilor”, a scris Sebastian Lăzăroiu pe contul său de pe reţeaua de socializare Facebook.

În conformitate cu cele declarate de Sebastian Lăzăroiu, Guvernul condus de Dacian Cioloş ar putea căuta şi găsi o soluţie la această problemă, dacă va fi lăsat.

“De aia zic că guvernul Cioloş ar putea găsi o soluţie să nu se mai întâmple aşa anul ăsta. Dar cine îl lasă?”, se întreabă Sebastian Lăzăroiu.

Sursă articol.