Tânără de 18 ani abuzată sexual de un grup de imigranţi sirieni înfierbântaţi

Are 18 ani şi în seara de Revelion a trăit cea mai înspăimântătoare experienţă din viaţa ei. Mai mulţi imigranţi sirieni, au văzut-o pe tânăra care era însoţită de prietenele sale şi le-au agresat sexual. Totul s-a întâmplat în gară, iar fetele mergeau la un eveniment organizat de primăria din Koln, pentru a vedea focul de artificii ce tocmai urma să fie aprins. Fata agresata a fost intervievată de televiziunea germană N-TV, unde a povestit tot ceea ce i s-a întâmplat.

tanara

„Pe la ora 11.00 noaptea era in gara si doream sa mergem sa vedem artificiile, cand i-am vazut pe toti acei barbati. Brusc ne-am trezit inconjurate de un grup de 20-30 de barbati. Erau plini de furie, ne-am tinut toate de maini pentru a nu ne desparti. Ne-au pipait, si-au pus mainile peste tot, in timp ce incercam sa scapam cat mai repede”, a povestit Michelle, citata de Daily Mail.

„Zona din preajma garii centrale, a catedralei si promenada de la malul Rinului nu mai pot fi considerate sigure pentru localnici si turisti. Mai ales pentru femei, trebuie sa se stie ca exista riscuri mari privind securitatea personala in aceasta zona”, a spus consilierul Judith Wolter intr-o scrisoare deschisa adresata locuitorilor din Koln.

Politia din Koln a primit in jur de 90 de plangeri privind agresiuni sexuale in centrul orasului, iar cel putin o femeie a declarat ca a fost violata. Un membru al Consiliului Municipal a facut apel catre populatie sa evite aceasta zona. Sursă articol.

https://www.youtube.com/watch?v=2A_mEt9GrfM&feature=youtu.be

Urmăriţi mai jos un alt videoclip cu imagini greu de imaginat.

loading...

https://www.youtube.com/watch?v=TEyXKfnTibc&feature=youtu.be