A apărut Dacia Logan Lux, un concept virtual interesant pentru toată lumea

Oriunde vei merge în lume, vei găsi o Dacia Logan, poate şi modele mai vechi de care şi noi am uitat. Un împătimit al calculatorului şi un îndrăgostit al Daciei, nu s-a ridicat de la calculator decât atunci când a găsit forma specială a conceptului Dacia Logan Lux. Aceasta este de LUX şi dacă va fi pusă în funcţiune, VA SPERIA MARII PRODUCĂTORI de MAŞINI. Noul model este visul oricărui român îndrăgostit de maşina noastră românească şi la cum va arăta, cu siguranţă va fi o MÂNDRIE a României. De câţiva ani, Dacia prin noile modele şi datorită preţurilor accesibile, a reuşit să bată recorduri la care nu se aştepta nimeni acum câţiva ani, asta datorită calităţii și segmentelor pe care mașinile produse la noi sunt expuse la export.

dacia1

Apariţia Loganului a spart barierele de vânzări la export, iar revoluția a continuat apoi cu lansările lui Sandero și mai apoi Duster, mașini care au ridicat ștacheta în ceea ce privește dotările și nivelul oferit de modelele de la Mioveni. Totuşi, Dacia încă nu are un segment care să reprezinte o maşină care să ajungă la nivelul tehnologic și de design al mărcilor tradiționale ale Europei. Aici intervine conceptul Dacia Logan Lux, în care ne este prezentată o berlină-coupe cu patru uși, care poartă numele Logan Lux și care ar avea șanse, în viziunea artistului care a creat pagina de Facebook Trei DStudiomax Puiu, să se ridice la nivelul cerințelor oricărui client român, iubitor al acestui tip de mașină.

dacia2

Conceptul digital, nu are nicio legătură cu Dacia, el ne prezintă o linie laterală care seamănă cu cea a coupe-urilor cu patru uși din gama Audi-BMW, un spate cu indicii care ne amintesc de Seria 6 Coupe și o parte frontală în care apare o grilă de dimensiuni mari care ne prezintă în centru sigla Dacia, flancată de două baghete cromate. Blocurile optice frontale sunt lipite de grilă, în stilul ultimelor generații ale modelelor BMW, iar jocurile de lumini din interior sunt rectangulare. Sursă articol.