O CRIMĂ teribilă şochează România. Două bătrâne paralizate, au fost violate şi ucise în propria casă.

Este incredibil ceea ce se întâmplă în zilele noastre. În judeţul Hunedoara, două surori au fost violate, bătute cu sălbăticie şi apoi ucise în propria casă. Bătrânele aveau 69, respectiv 72 de ani, locuiau în satul Balomir, comuna Sântămăria Orlea, şi au fost găsite fără suflare în propria lor locuință, de câțiva vecini care au anunţat imediat poliţia. După cum reiese din primele cercetări efectuate la faţa locului de către organele de poliţie, cele două femei prezentau urme de lovituri puternice în zona capului, care le-ar fi cauzat moartea.

Cele două surori aveau un handicap neuromotor, iar vecinii erau cei care le ajutau la treburile gospodărești, relatează ediţia online a ziarului servuspress.ro. Descoperirea sinistră a fost făcută de un vecin al acestora, el le-a găsit pe amândouă zăcând pe podeaua casei, miercuri dimineața, când a mers să le ducă mâncare. Ele erau dezbrăcate și întinse pe jos. Oamenii legii ajunsi la locuinţa acestora, au deschis o anchetă în acest caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

“A fost semnalată moartea suspectă a două femei din satul Balomir, însă, deocamdată nu avem mai multe date. Cele două victime prezentau urme de violență pe corp, fiind transportate la Serviciul Județean de Medicină Legală Hunedoara, pentru a se stabili și cauza decesului. Există deja și un cerc de suspecți, iar ancheta este în desfășurare”, a declarat procurorul Mirela Negruțiu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Poliţiştii hunedoreni efectuează în continuare cercetări sub supravegherea unui procuror de la Tribunalul Hunedoara pentru a stabili exact cauza deceselor și mobilul crimei. Până în acest moment criminalul se află în libertate şi este extrem de periculos. Sursă articol.