ŞOCANT! Un adolescent musulman şi-a tăiat mâna – Aşa CERE Credinţa – VIDEO

Adolescentul musulman este din Pakistan, are vârsta de doar 15 ani şi a recurs la gestul tăierii mâinii drepte pentru că, în opinia lui a GREŞIT, chiar dacă acest fapt s-a întâmplat în urma unei neînţelegeri. Totul s-a petrecut în felul următor: în data de 11 ianuarie 2016, băiatul se afla la o ceremonie de celebrare a naşterii Profetului, iar acesta a înţeles greşit întrebarea adresată de imam, anume: „Care din voi nu crede în învăţăturile Profetului? Ridicaţi mâna!”, a ridicat mâna, fiind apoi acuzat de blasfemie de către mulţime.

Fapta lui de curaj şi credinţă, a ajuns în redacţia celor de la BBC, iar aceştia au trimis un reporter în satul din provincia Punjab pentru a afla mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat.

„De ce ar trebui să simt durere sau să am vreo problemă în a-mi tăia mâna pe care am ridicat-o asupra Sfântului Profet?”

Aceasta este declaraţia adolescentului de 15 ani care şi-a taiat mâna după ce un cleric local l-a acuzat de blasfemie, acesta fiind modul în care a simţit nevoia să-şi demonstreze iubirea pentru Profetul Mohamed. În urma ridicării mâinii, acesta s-a întors acasă, şi-a tăiat mâna, ca semn al iubirii pentru Profet, şi i-a adus-o imam-ului pe o tavă.

„Când am ridicat mâna, mi-am dat seama că am comis o blasfemie şi trebuia să mă căiesc pentru asta”, a declarat adolescentul pentru BBC. „M-am întors acasă şi am luat maşina de tăiat iarba, dar locul era întunecat, aşa că am folosit telefonul unchiului meu ca sa luminez mâna. Am pus-o sub maşina şi am tăiat-o dintr-o mişcare.”

community

Cei din mulţime care au văzut ceea ce el făcuse, au avut o reacţie firească şi l-au ajutat să ajungă la spital pentru a fi pansat.

„Oamenii nu au spus nimic. Câţiva oameni au venit şi m-au dus l-a spital, înainte să leşin. Nu am simţit nicio durere când mi-am tăiat mâna, de ce aş simţi acum vreo durere? Mâna care comite o blasfemie trebuie tăiată”, spune acesta, cu un zâmbet reţinut.

Gestul lui de credinţă profundă l-a transformat pe tănar, într-un erou al comunităţii în care trăieşte. Sursă articol.