Tânără de 13 ani, acostată în gara din Timişoara şi VIOLATĂ. Agresorul a fost prins, s-a dat singur de gol.

Anul trecut în luna iunie, o tânăra de 13 ani, ajungea în Gara de Nord din Timişoara pentru a merge la nişte rude în vizită. Aici s-a trezit că este singură şi a început să plângă, fiind speriată pentru că se afla într-un oraş nou, necunoscut. Aceasta a fost imediat observata de Florin Danci, de 44 ani, un recidivist cu numeroase condamnări, care a abordat-o şi i-a spus că ştie unde locuieşte sora sa. Fără să-şi pună prea multe întrebări şi bucuroasă că o să ajungă la sora sa, a plecat cu bărbatul care a urcat-o într-un taxi şi a dus-o la Utvin, unde a violat-o în locuinţa unde stătea.

VIOL

După consumarea faptului, agresorul a trimis-o cu un taxi înapoi în gară. Odată ajunsă în gară, fata s-a dus şi a povestit poliţiştilor ce i s-a întâmplat, imediat fiind declanşată o anchetă. Datorită primelor investigaţii, poliţiştii au stabilit unde a fost dusă fata, dar când au ajuns, a doua zi, bărbatul nu mai era. Înainte să plece din localitate, violatorul a făcut curat, încercând să şteargă toate urmele trecerii sale pe acolo. A făcut curat, dar din neatenţie nu a şi aruncat gunoiul. Poliţiştii au găsit o sticlă de plastic şi au reuşit să ridice mai multe amprente care au dus la stabilirea identităţii agresorului.

Acesta a stat ascuns o jumătate de an, numai că azi noapte a fost identificat şi reţinut de poliţişti, în gara din Timişoara. Ineditul este acela că, în momentul comiterii violului, bărbatul mai avea zece zile din perioada de probă, după ce a fost eliberat condiţionat, după o altă condamnare. Acesta a fost reţinut şi urmează să fie prezentat, astăzi, cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Timişoara a decis arestarea pe 30 de zile a bărbatului care, în faţa instanţei, a negat acuzaţiile aduse de anchetatori, cu toate că la faţa locului s-au găsit amprentele care îl incriminează. Sursă foto. Sursă articol.

loading...