Are o PENSIE URIAŞĂ, pentru că “a avut un SALARIU IMENS”. Câţi bani primeşte?

Subiectul pensiilor este dezbătut ori de câte ori se măresc preţurile în România. Pensionarii sunt de multe ori cei care au cel mai mult de suferit. Există în România noastră “pensionara” care încasează o pensie ENORMĂ pentru mulţi dintre pensionarii acestei ţări. Pensionara fericită este Monica Tatoiu, cea care a condus ani la rând, renumita firmă, Oriflame şi care, la 59 de ani şi-a depus actele de pensionare. Ea se declară un român fericit, pentru că nu are motive de îngrijorare în privinţa evoluţiei preţurilor, deoarece pensia pe care o va lua, lunar, este una uriaşă.

monica-tatoiu

Fosta ŞEFĂ de la Oriflame România, va încasa în fiecare lună, suma de 9.800 lei, asta după ce a cotizat sume imense către Fondul de Pensii.

“Mi-am depus actele pentru a mă pensiona. Am pensie 9.800 de lei. Am cotizat, timp de 15 ani, cu peste 4000 de euro la pensie, lunar. Am avut un salariu imens. Eu nu voi avea viaţă de pensionară, voi continua să muncesc”, a spus Monica Tatoiu, la o emisiune a celor de la Antena Stars.

loading...