Şi-a făcut un selfie. Un EXTRATERESTRU apare în fotografia ei.

Olesya Podkorytov este originară din Kurgan (Rusia) şi călătoreşte destul de mult cu avionul, pentru că este o cunoscută femeie de afaceri. La sfârşitul anului trecut, în timp ce se afla la bordul unui avion, şi-a făcut un selfie de amuzament. A încărcat fotografia pe reţelele de socializare, iar internauţii au invadat-o cu comentarii, deoarece au observat creatura care stătea în spatele său.

Olesya Podkorytov a declarat că nu ştie ce anume a determinat-o să-şi facă un selfie, fiindcă ea nu obişnuieşte să facă acest lucru.

“Am încărcat imaginea pe pagina mea şi atunci un val de întrebări şi comentarii m-au invadat. Numai după aceasta am realizat că în imagine este o creatură cu aspect bizar, chiar în spatele meu. Creatura seamănă mult cu un extraterestru precum arată în filme. Iar un jet de lumină trecea prin capul său”, povesteşte Olesya Podkorytov.

În poza realizată, nu există nici un semn că ar avea ochi sau gură, figura avea doar un corp de culoare verde închis. Unii dintre cei care au comentat la fotografie, au sugerat că nu este un extraterestru, ci, mai degrabă, o fantomă.

“Piloţii şi stewarzii sunt foarte superstiţioşi şi poate că există un motiv pentru asta. Dar pot să vă spun, din propria experienţă, că nu am mai întâlnit ceva de acest gen. Poate că există vreo explicaţie cu referire la unele dintre legile de bază ale fizicii”, a comentat Viktor Lunev în numele unui centru aerian rus.

Subiectul rămâne încă deschis pentru cei care vor face certetări amănunţite cu privire al acest incident “ciudat”. Sursă articol. Sursa foto: CEN Sursa: Mail Online

loading...