S-a descoperit o BIBLIE ce pune Lumea Creştină pe JAR. De ce este ţinută SECRETĂ?

De curând, o Bilbie ce datează de peste 1.500 de ani, a fost descoperită în Turcia. Biblia a pus deja Biserica Catolică pe jar, din cauza cuvintelor scrise în ea, ce ar putea conţine învăţături necunoscute creştinilor până în prezent. Din această cauză, Vaticanul ar fi inaintat o cerere oficiala de a reexamina manuscrisul care a fost ţinut în Turcia, în ultimii 12 ani. Cartea ar conţine învăţăturile de început ale lui Isus Hristos, scrise cu litere aurite pe piele de animal, în dialectul siriac, limba natală a fiului lui Dumnezeu, scrie Huffington Post.

Recenta Biblie conţine rugăciunea lui Barnabas (un discipol al lui Iisus), ce vorbește despre faptul că Hristos nu a fost crucificat. Mai mult decât atât, se pare că documentul susține ideea potrivit căreia Iisus nu a fost fiul lui Dumnezeu, ci doar un simplu profet. Cu toate acestea, tot în Biblie, specialiștii care au analizat cuvintele scrise, au descoperit și fragmente în care se spune că Mântuitorul s-ar fi ridicat la ceruri când era încă viu, iar în locul său a fost crucificat Iuda Iscarioteanul.

Biblia ar fi fost confiscată în anul 2000 de la o bandă de contrabandişti, care activau în zona mediteraneană. Cei care au furat Biblia au fost prinşi şi acuzaţi de furt de antichităţi, efectuarea de săpături ilegale, precum şi posesie de explozibil. Un ziar din Turcia susţine că „Biblia” ar putea fi o copie a Evangheliei lui Barnaba, un text controversat şi interzis în acele vremuri controversate. Cei care au văzut şi examinat Biblia spun că aceasta ar fi o completare a evengheliilor existente, cele după Matei, Marcu, Luca şi Ioan, în care Isus ar fi prevestit venirea profetului Mohamed.

Deoarece documentul este unul real şi este considerat un artefact religios de mare valoare culturală, chiar şi o copie a paginilor din această Biblie ar putea valora între 3 – 4 milioane de lire turceşti, sau de ce nu, cam între 1,7 şi 2,3 milioane de dolari. Secretul este atât de bine păstrat încât până acum nu a fost publicată nicio fotografie cu manuscrisul descoperit. Biserica Catolică a fost bulversată de această descoperire și a solicitat autorităților din Turcia să le ofere documentul pentru o analiză mai atentă a acestuia. Se spune că Biblia ar fi expusă la Muzeul de Etnografie din Ankara cu toate că nimeni nu a văzut-o până acum. Sursă articol.